«Για το καλύτερο...»

17:43 3/12/2012 - Πηγή: AEK365

Ένα από τα πρόσωπα που ξεχώρισαν το αγωνιστικό 2012 ήταν η Στέλλα - Ηρώ Λεδάκη.

Η αθλήτρια του Ελευθερίου Βενιζέλου, μπορεί να μην κατάφερε να προκριθεί στον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου, ωστόσο στον προκριματικό του αγωνίσματος ισοφάρισε το ατομικό της ρεκόρ (4,50 μ.) και κατέλαβε την 13η θέση. Το κατά τους προληπτικούς...γρουσούζικο «13» συνόδευσε το όνομα της και στο

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Ελσίνκι, εκεί όπου είχε ξεπεράσει τα 4,35 μέτρα. Σε κάθε περίπτωση η 24χρονη άλτρια του επί κοντώ ευελπιστεί πως το 2013 θα καταφέρει να σημειώσει ακόμη καλύτερες εμφανίσεις. «Εννοείται πως θέλω να πετύχω περισσότερα από ότι την περασμένη σεζόν. Ωστόσο αυτό εξαρτάται και από τα δεδομένα. Η προπόνηση πάει καλά, ωστόσο μου λείπουν κοντάρια», είπε η Λεδάκη και συμπλήρωσε για τους αγώνες του χειμώνα:

«Με ενδιαφέρει να πάρω μέρος στους αγώνες της χειμερινής περιόδου και να κυνηγήσω και το όριο για το Γκέτεμποργκ. Κάτι που θα εξαρτηθεί και από το αν θα καταφέρω να κάνω αγώνες στο εξωτερικό. Απώτερος στόχος είναι οι Μεσογειακοί Αγώνες και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Αν φέτος δουλέψω σε καλύτερες συνθήκες τότε μπορώ να πάω καλύτερα από πέρυσι». Το όριο για το κορυφαίο γεγονός του χειμώνα είναι 4,45 μέτρα.

Το ατομικό ρεκόρ της αθλήτρια στους αγώνες κλειστού στίβου είναι 4,25 μέτρα, από την περσινή χειμερινή περίοδο.

Keywords
Τυχαία Θέματα