«Για την υπέρβαση με την ΑΕΚ»

16:44 14/3/2015 - Πηγή: AEK365

Την Κυριακή η ΑΕΚ υποδέχεται στο ΟΑΚΑ την Κηφισιά για την Α1 Μπάσκετ και ο Δημήτρης Μαυροειδής έγραψε στο προσωπικό του blog για το αυριανό ματς.

Ο 29χρονος σέντερ αναφέρθηκε στον κόσμο της ΑΕΚ που θα δημιουργήσει εκπληκτική ατμόσφαιρα, χαρακτήρισε την Ένωση πολύ φορμαρισμένη ομάδα με πολλούς

καλούς και έμπειρους παίκτες και τόνισε πως αυτός και οι συμπαίκτες του θα ψάξουν μία υπέρβαση ώστε να πάρουν κάτι από την συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε ο Δημήτρης Μαυροειδής στο esake.gr:

«Καλησπέρα σας!

Δυστυχώς για μας ούτε η εβδομάδα που πέρασε ήταν καλή για την ομάδα μου καθώς γνωρίσαμε ακόμα μια εντός έδρας ήττα από τον Κολοσσό Ρόδου. Εκτός των άλλων χάσαμε και την διαφορά από τη νίκη μας στο ματς του πρώτου γύρου και σε περίπτωση ισοβαθμίας οι Ρόδιοι υπερέχουν.

Πλέον τα πράγματα γίνονται πάρα πολύ δύσκολα για μας καθώς απέχουμε μόλις δυο νίκες από την γραμμή του υποβιβασμού και θα πρέπει όλοι μας να αντιληφθούμε όσο το δυνατών συντομότερα την σοβαρότητα της κατάστασης για να μην βρεθούμε προ εκπλήξεων στο τέλος.

Η αλήθεια είναι πως δεν είναι ώρα για λόγια αλλά για δουλειά και συγκέντρωση στον στόχο μας. Από την προηγούμενη Δευτέρα ξεκίνησε η προετοιμασία μας για τον αγώνα με την ΑΕΚ. Ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι καθώς η Ένωση δείχνει πολύ φορμαρισμένη, ενώ σίγουρα και οι οπαδοί της θα δημιουργήσουν πολύ ζεστή ατμόσφαιρα στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

Εμείς για ακόμα ένα παιχνίδι θα αγωνιστούμε χωρίς τον οργανωτή μας στο γήπεδο το Νίκο Λιακόπουλο που ο τραυματισμός του μας έχει στοιχήσει πολύ.

Η ΑΕΚ έχει ορισμένους μεγάλους παίκτες σε εμπειρία και σε ποιότητα, με ευχέρεια στο σκοράρισμα. Εμείς θα πρέπει να περιορίσουμε αυτούς τους παίκτες και να προσπαθήσουμε να παίξουμε πολύ καλή άμυνα και μέσα από αυτήν να αντλήσουμε δύναμη και ενέργεια για την επίθεση.

Ξέρουμε πολύ καλά πως η αποστολή μας είναι πάρα πολύ δύσκολη, όμως ψάχνουμε μια υπέρβαση που θα μας βοηθήσει ψυχολογικά, θα μας ξεκολλήσει και θα μας δώσει ώθηση για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Καλό αγωνιστικό Σαββατοκύριακο σε όλους και θα τα ξαναπούμε σύντομα!

Δημήτρης Μαυροειδής».

Keywords
Τυχαία Θέματα