Για την πρόκριση και τα εκατομμύρια

08:51 5/8/2014 - Πηγή: AEK365

Πριν από μια εβδομάδα στο Βέλγιο, ο Παναθηναϊκός είχε τις ευκαιρίες, στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά έμεινε στο 0-0 κόντρα στη Σταντάρ Λιέγης και τώρα στη Λεωφόρο καλείται να κερδίσει για να πάρει εκείνος το εισιτήριο για τα play off του Τσάμπιονς Λιγκ.
Επιπλέον, εκτός από το εισιτήριο θα πάρει τουλάχιστον 4.5 εκατομμύρια ευρώ. Πάντως, αξίζει να σημειωθεί πως στις πέντε φορές που ο Παναθηναϊκός

είχε έρθει ισόπαλος χωρίς γκολ στο πρώτο παιχνίδι, σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις, τις τρεις είχε αποκλειστεί.
Στα αγωνιστικά, ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αναστασίου, θα παρατάξει την ομάδα με 4-2-3-1 και ο Κοτσόλης θα είναι κάτω από τα δοκάρια. Δεξί μπακ ο Τριανταφυλλόπουλος, στόπερ οι Σίλντενφελντ και Κουτρουμπής με τον Νάνο να καλύπτει το αριστερό άκρο της άμυνας.
Ζέκα, Μέντες και Πράνιτς θα είναι η τριάδα των χαφ με τον Πέτριτς να είναι λίγο πιο μπροστά και τον Κλωναρίδη να παίζει κοντά στον Μπεργκ.
Την αποστολή του Παναθηναϊκού συμπληρώνουν οι Στιλ, Χουχούμης, Σπυρόπουλος, Λαγός, Δώνης, Ντίνας, Ατζαγκούν, Μπούι και Καρέλης.
Η πιθανή ενδεκάδα της Σταντάρ Λιέγης: Καβασίμα, Σταμ, Τεσέιρα, Αρσλάναγκιτς, Βαν Ντάμε, Σίμαν, Ν'Ποκού, Μπιλ, Καρσελά, Μπομπό, Ντε Καμάργκο.
Διαιτητής θα είναι ο Άγγλος Μαρκ Όλιβερ.

Keywords
Τυχαία Θέματα