Για τη διάκριση στο Ευρωπαϊκό

21:26 28/12/2013 - Πηγή: AEK365

Έχοντας πραγματοποιήσει μεγάλο μέρος της προετοιμασίας στην Καρδίτσα, ο Αλέξανδρος Παπαμιχαήηλ ετοιμάζεται να επιστρέψει στην βάση του, στην Αθήνα, δίπλα στον προπονητή του Ναπολέων Κεφαλόπουλο.
Ο κορυφαίος Ελληνας αθλητής του βάδην θα πάρει μέρος στο προπονητικό καμπ, που θα γίνει στις εγκαταστάσεις του Αγίου Ανδρέα, ενώ θα συμμετάσχει και στον αγώνα που θα διεξαχθεί στο Σχινιά στις 12 Ιανουαρίου.
Ο Παπαμιχαήλ, τα τελευταία χρόνια στέκεται με αξιώσεις τόσο στις μεγάλες διοργανώσεις όσο και στα Γκραν Πρι που μετέχει,

αποδεικνύοντας πως είναι ένας από τους εξελίξιμους βαδιστές της Ευρώπης. Στόχος του αθλητή να διεκδικήσει την καλύτερη δυνατή παρουσία στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Ζυρίχης, στη διοργάνωση που αποτελεί τον μεγάλο του στόχο για το 2014. Βέβαια, νωρίτερα από τη διοργάνωση του Αυγούστου, ο Παπαμιχαήλ, αναμένεται να δώσει το παρών και σε άλλες διοργανώσεις. Η εκτός συνόρων αρχή, θα γίνει το Μάρτιο στο Λουγκάνο, όπου θα έχει την ευκαιρία για το πρώτο δυνατό τεστ της χρονιάς στα 20χλμ. Βάδην, την απόσταση που και φέτος θα ρίξει το βάρος του. Ο Παπαμιχαήλ θα αγωνιστεί σε δύο αγώνες στον κλειστό στίβο.

Keywords
Τυχαία Θέματα