Απόδραση με γκολάρα

21:58 25/8/2013 - Πηγή: AEK365

ΙΣΠΑΝΙΑ ΛΑ ΛΙΓΚΑ - 2η αγωνιστική

ΜΑΛΑΓΑ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: 0-1

ΓΗΠΕΔΟ: Λα Ροσαλέδα

Μια νίκη από αυτές που δίνουν τίτλους πήρε η Μπαρτσελόνα επικρατώντας με 1-0 στην έδρα της Μάλαγα. Εξαιρετικό το πρώτο μέρος με φάσεις και για τις δύο ομάδες. Τελικά οι "μπλαουγκράνα" άνοιξαν το σκορ λίγο πριν λήξει το ημίχρονο (44') με ένα εντυπωσιακό σουτ του Αντριάνο

έξω από την περιοχή. Ο ρυθμός έπεσε στο δεύτερο μέρος την Μπάρτσα πάντως να έχει δοκάρι στο 58' με τον Τσάβι. Η Μάλαγα απάντησε δέκα λεπτά μετά όταν ο Φαμπρίς έστειλε την μπάλα στο... σίδερο. Ο Νεϊμάρ στο 80' δεν κατάφερε να νικήσει τον Καμπαγέρο ενώ στο 90' ο Βαλντές με διπλή επέμβαση κράτησε το 0-1.

ΜΑΛΑΓΑ: Καμπαγέρο, Σάντσεθ, Ανχελέρι, Αντούνες, Νάρντερ, Καμάτσο (75'Σεμπάστιαν Φερνάντες), Τισόνε, Παβλόφσκι (62'Ελισέου), Σάντα Κρους, Φαμπρίς (75'Μοράλες).

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Βαλντές, Αντριάνο (46'Ντάνιελ Άλβες), Πικέ, Μασεράνο, Άλμπα, Σονγκ, Τσάβι, Ινιέστα (82'Σέρχι), Αλέξις, Φάμπρεγας, Πέδρο (61'Νεϊμάρ).

ΛΕΒΑΝΤΕ-ΣΕΒΙΛΛΗ: 0-0

ΓΗΠΕΔΟ: Θιουτάτ ντε Βαλένθια

Δεν προσέφερε ιδιαίτερες συγκινήσεις το ματς στο Λεβάντε με την τοπική ομάδα να αναδεικνύεται ισόπαλη χωρίς γκολ με τη Σεβίλλη. Καλύτεροι οι γηπεδούχοι είχαν φάσεις όμως βρήκαν απέναντι τους έναν πολύ καλό Μπέτο.

ΛΕΒΑΝΤΕ: Κέιλορ Νάνας, Πέδρο Λόπεθ, Ναβάρο, Βύντρα, Χουανφράν, Πέδρο Ρίος, Ελ Αντουά, Σέρχιο Πίντο, Σουμέτρα (75'Μάτε), Ρουμπέν (91'Γιάσον), Μπαράλ.

ΣΕΒΙΛΛΗ: Μπέτο, Κόκε, Κάλα, Φάσιο, Φερνάνδο Ναβάρο, Ράκιτιτς, Ιμπόρα (46'Κοντόγκμπια), Βίκτορ Ματσίν, Μαρίν, Περότι (70'Ραμπέγιο), Γκαμέιρο (83'Μπακά).

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΡΑΓΙΟ ΒΑΓΕΚΑΝΟ: 5-0

ΓΗΠΕΔΟ: Βιθέντε Καλδερόν

Με συνοπτικές διαδικασίες καθάρισε το ματς με τη Ράγιο η Ατλέτικο επικρατώντας τελικά με 5-0. Ο Ραούλ Γκαρθία άνοιξε το σκορ στο 16ο λεπτό και ακολούθησε το γκολ του Ντιέγκο Κόστα στο 20'. Η πίεση συνεχίστηκε και στο 34' ο Αρντά έκανε το 3-0. Ο χορός των γκολ συνεχίστηκε στο 52' με τον Τιάγκο ενώ στο 77' ο Βίγια είχε σουτ στο δοκάρι. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 89' ο Ραούλ Γκαρθία.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ Μ.: Κουρτουά, Χουανφράν, Μιράνδα, Γκοδίν, Φιλίπε, Τιάγκο, Γκάμπι (59'Κόκε), Αρντά, Ραούλ Γκαρθία, Ντιέγκο Κόστα (65'Αντριά), Βίγια.

Ρ.ΒΑΓΕΚΑΝΟ: Κομπένιο, Τίτο, Γκάλβεθ, Γκαλεάνο, Νάτσο, Σαούλ, Τρασόρας, Μπουένο (48'Μπαένα), Μπανγκουρά, Περέα (62'Κουέβα), Λαριβέι.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα