Για όλα φταίει η μαύρη γάτα

13:33 6/12/2012 - Πηγή: AEK365

Λίγο πριν την συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού στο "Καμπ Νου", ο Λιονέλ Μέσι αποχώρησε με φορείο από τον αγωνιστικό χώρο καθώς τραυματίστηκε έπειτα από σύγκρουση με τον τερματοφύλακα της Μπενφίκα και οι φίλοι της Μπαρτσελόνα "πάγωσαν".
Αργότερα όλοι κατάλαβαν πως για τον τραυματισμό του Μέσι φταίει μια μαύρη γάτα που εντοπίστηκε να κάνει βόλτες στον αγωνιστικό χώρο καθώς ως γνωστόν η μαύρη γάτα ισοδυναμεί με γρουσουζιά.
Ο Λιονέλ Μέσι τελικά δεν έχει κάτι το ανησυχητικό με τον ισπανικό Τύπο να καταγράφει τις αντιδράσεις των Καταλανών την στιγμή του τραυματισμού του Αργεντινού επιθετικού.

Πιο συγκεκριμένα, η "Sport" έγραψε: "Ο συναγερμός άρχισε να χτυπά όταν αντιλήφθηκαν την παρουσία του φορείου για να πάρει τον Αργεντινό από τον αγωνιστικό χώρο. Στο Καμπ Νόου έπεσε σιωπή, ενώ ο Μέσι μεταφέρθηκε στα αποδυτήρια"
Η "AS" αφού ανέφερε πως "τον τραυματισμό του Μέσι ακολούθησε πανικός στο Καμπ Νου" στην συνέχεια πρόσθεσε: "Σίγουρα, ο Λέο Μέσι δεν είναι από αυτόν τον πλανήτη και επίσης είναι από... καουτσούκ! Αυτό που έδειχνε ως ένας σοβαρός τραυματισμός που θα μπορούσε να τον σταματήσει από το να σπάσει το ρεκόρ του Μίλερ, κατέληξε σε μια απλή μελανιά που δεν αποκλείει εντελώς το ενδεχόμενο να παίξει στη Σεβίλλη".

Keywords
Τυχαία Θέματα