Γεωργέας: «Κάνουμε λίγο ακόμη υπομονή…»

21:04 9/12/2011 - Πηγή: AEK365

Η ΑΕΚ είναι πρώτη στην βαθμολογία, αλλά τα προβλήματα είναι μεγάλα και επηρεάζουν την ομάδα. Ωστόσο, οι ποδοσφαιριστές βάζουν… πλάτη και τιμούν την φανέλα που φορούν. Ο Νίκος Γεωργέας, ένας από αυτούς, μίλησε στην NOVA για το οικονομικό πρόβλημα της ΠΑΕ τονίζοντας «Βγάλαμε μια ανακοίνωση γιατί κάτι έπρεπε να κάνουμε κι εμείς για να ξέρει κι ο κόσμος, αλλά πάνω απ' όλα είναι η ομάδα. Κανένας δεν έχει χάσει λεφτά από την ΑΕΚ.

Μπορεί όμως και αύριο ο καθένας να βγει και να αναλάβει τις ευθύνες του και δε θα του πει κανείς τίποτα. Λίγο υπομονή θα κάνουμε ακόμη, όπως είπαν και στην Γ.Σ. Εχουμε ακούσει πολλές φορές την λέξη υπομονή στην ΑΕΚ».

Ο «Φούλης» μίλησε και για το κλίμα των αποδυτηρίων και μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον Νίκο Κωστένογλου και την δουλειά που κάνει στην ομάδα. «Πάνω από όλα είναι ότι είμαστε καλά στα αποδυτήρια. Είμαστε σε καλή κατάσταση. Σε κάθε ματς έχουμε τραυματισμό, αλλά οι υπόλοιποι ανταποκρινόμαστε. Ο Κωστένογλου έχει παίξει σημαντικό ρόλο μας κρατά ενωμένους. Πολλοί είπαν ότι η ΑΕΚ δεν είναι τίποτα, όχι μόνο για το βάθος στον πάγκο, αλλά και για τους βασικούς, αλλά όπως είδατε με υπομονή όλα γίνονται. Αν παίξουμε συγκεντρωμένα και όπως με την Κέρκυρα θα κερδίσουμε» είπε συγκεκριμένα.

Keywords
Τυχαία Θέματα