«Φυσιολογικό που αντέδρασε ο κόσμος»

20:53 6/11/2012 - Πηγή: AEK365

Δικαιολογημένες χαρακτήρισε τις αντιδράσεις των οπαδών του Ατρομήτου ο Θανάσης Καραγκούνης, ο οποίος έθεσε ως στόχο της ομάδας την κατάληψη μιας θέσης στην πρώτη τριάδα.=

Αναλυτικά τι δήλωσε ο Καραγκούνης στον NovaΣπορ FM:

Για τη μέχρι τώρα πορεία του Ατρόμητου και τους στόχους του:

«Πιστεύω ότι με τη νίκη μας κόντρα στον Πανθρακικό, περισσότερο κερδίσαμε στον ψυχολογικό τομέα. Όλες οι ομάδες κάποια στιγμή περνάνε μια άσχημη περίοδο. Κάπως έτσι και εμείς βρεθήκαμε σε κακή κατάσταση, ωστόσο πλέον το ξεπεράσαμε το πρόβλημα και πάμε να νικήσουμε τον Πανιώνιο γιατί στοχεύουμε

ψηλά. Όταν τερματίζεις τρίτος τη μία σεζόν, θεωρητικά την επόμενη πρέπει να πετύχεις είτε την ίδια θέση, είτε ακόμα πιο ψηλά. Πάμε να μπούμε στην τριάδα».

Για τις αντιδράσεις του κόσμου:

«Εγώ και οι συμπαίκτες μου θεωρούμαι φυσιολογικές τις αντιδράσεις των οπαδών για τα άσχημα αποτελέσματα που είχαμε. Κι εμείς άλλωστε ήμασταν στεναχωρημένοι που δεν μπορούσαμε να νικήσουμε. Η ομάδα δεν έχει στόχο τη σωτηρία ή να βγει απλώς στην Ευρώπη, για να... επιτρέπονται τόσες κακές εμφανίσεις. Καλώς ή κακώς, εμείς οι ίδιοι έχουμε ανεβάσει τις απαιτήσεις, με τη βαθμολογική μας θέση κάθε χρονιά, με τις συμμετοχές μας στους τελικούς του Κυπέλλου Ελλάδας. Γι' αυτό και οι οπαδοί έχουν τους ίδιους στόχους με εμάς και στεναχωριούνται εξίσου. Ελπίζουμε ότι μπήκε τέλος στα κακά αποτελέσματα και πάμε για καλό σερί».

Για το μέλλον του:

«Πλέον έχω καταλάβει τη νοοτροπία του Ατρόμητου. Αγαπώ την ομάδα, θέλω να δώσω ότι μπορώ και στο μέλλον να παίξω και στο εξωτερικό. Ας ελπίσω να είμαι εκείνη τη στιγμή έτοιμος για να κάνω το βήμα παραπάνω. Ως τότε αφοσιώνομαι στον Ατρόμητο».

Keywords
Τυχαία Θέματα