«Φτιαγμένος» ο Τσουκαλάς

20:13 10/10/2012 - Πηγή: AEK365

Οι απουσίες στην σημερινή προπόνηση ήταν αρκετές με διεθνείς, αδειούχους και τραυματίες, αλλά ήταν αρκετά δυνατή. Αρκετή δουλειά στην φυσική κατάσταση με τον Γιώργο Πήδουλα και προς το τέλος της προπόνησης, έγινε δίτερμα για περίπου 20 λεπτά. Εκεί ο Μανώλης Παπαδόπουλος χώρισε σε δύο ομάδες τους παίκτες και έτσι ξεκίνησε το δίτερμα στα Σπάτα.

Στην μία ομάδα ήταν στο τέρμα ο Αραμπατζής στο τέρμα, δεξί μπακ ο Αρκούδας, αριστερό μπακ ο Κοτσαρίδης, στόπερ οι Τσούπρος – Αγκιρίμπα, στα χαφ οι Ρίκκα – Κέζος – Γκερέιρο, δεξί εξτρέμ

ο Τσουκαλάς, αριστερό εξτρέμ ο Κουρέλλας και σέντερ φορ ο Σταματής, ενώ στην άλλη ομάδα ήταν οι Κωνσταντόπουλος κάτω από τα δοκάρια, Β.Βλάχος δεξί μπακ, Νικολόπουλος αριστερό μπακ, ο Μανώλης Παπαδόπουλος ελλείψει άλλου στόπερ έπαιξε στο πλάι του Φέτση, στα χαφ ήταν οι Κορδέρο και Κουτρουμπής, δεξί εξτρέμ ο Νικολιάς, αριστερό εξτρέμ ο Λαγός και στην επίθεση οι Παυλής και Φουρτάδο.

Πολύ καλή απόδοση είχε ο Τσουκαλάς, ο οποίος έπαιξε δεξί εξτρέμ και μάλιστα σκόραρε δύο φορές, με την ομάδα του να κερδίζει 2-1 (το γκολ των αντιπάλων ο Κορδέρο – υπάρχει αμφισβητούμενο γκολ του Φουρτάδο που συζητήθηκε αρκετά για το αποτέλεσμα του διτέρματος). Ο 22χρονος παίκτης ήταν με εντολή του Βαγγέλη Βλάχου στην U-20, αλλά μετά την αποχώρηση του επέστρεψε στην πρώτη ομάδα και δείχνει «φτιαγμένος» για να αρπάξει την ευκαιρία. Κάτι που από εδώ και πέρα πρέπει να κάνει με τον Λίνεν προπονητή που θα δει όλους τους παίκτες στις προπονήσεις και θα κάνει τις εκτιμήσεις του.

Keywords
Τυχαία Θέματα