Φρόνιμο παιδί και σπιτόγατος ο Μπαλοτέλι

12:09 17/10/2014 - Πηγή: AEK365

Η εξωγηπεδική ζωή του Μάριο Μπαλοτέλι έχει γίνει πολλές φορές πρωτοσέλιδο με τον ίδιο να υποστηρίζει πως έχει κάνει λάθη στο παρελθόν, όπως το περιστατικό με τα πυροτεχνήματα στο σπίτι του, αλλά να σημειώνει πως τώρα είναι συνέχεια στο σπίτι.
Σε συνέντευξη του στο περιοδικό "Sport Magazine", ο Ιταλός επιθετικός τόνισε: "Έχω κάνει λάθη στο παρελθόν, όπως όλοι όταν ήταν νέοι. Και το περιστατικό με τα πυροτεχνήματα συνέβη, αλλά δεν το έκανα εγώ. Ξέρω ότι στην Αγγλία ασχολούνται με αυτά, είναι σίγουρα ντροπή αλλά το έχω συνηθίσει. Οι εφημερίδες παρουσιάζουν μια εικόνα του

Μάριο που είναι κακή, γράφοντας πράγματα που δεν είναι αληθινά.
Εκτός του γηπέδου δεν έχω προβλήματα επειδή είμαι συνέχεια σπίτι. Όταν οι άνθρωποι μιλούν για μένα, είναι επειδή ακούν τον Τύπο και διαβάζουν ό,τι γράφουν οι εφημερίδες. Ίσως έτσι δεν προσέχουν όσα κάνω στο γήπεδο και τελικά είμαι διάσημος για οτιδήποτε συμβαίνει εκτός αγωνιστικού χώρου".
Για τη δήλωση του πως κάνει σεξ 3-4 ώρες πριν τον αγώνα, ο Μπαλοτέλι είπε: "Κάποιος μου είπε πως φέρομαι να έχω πει εγώ κάτι τέτοιο. Πιστέψτε με, αν έκανα κάτι τέτοιο δεν θα μπορούσα να παίξω! Δεν πιστεύω ότι υπάρχει κάποιος που θα μπορούσε να παίξει. Με κάνουν να γελάω όλα αυτά, αλλά να ξέρετε ότι εγώ δεν είμαι αυτός. Επικεντρώνομαι στο ποδόσφαιρο. Ζω εκτός πόλης, είμαι ήρεμος και ελπίζω ότι φτάνει η ώρα που θα σκοράρω. Ίσως έτσι επικεντρωθεί ο κόσμος στο ποδόσφαιρο και όχι σε άλλες βλακείες".

Keywords
Τυχαία Θέματα