Φούτρε: Ο πρόεδρος μας ζήτησε να χάσουμε

17:40 16/11/2014 - Πηγή: AEK365

Την απαίτηση του τότε προέδρου της Ατλέτικο Μαδρίτης, Ζέσους Χιλ, προς τους παίκτες να στήσουν το παιχνίδι με την Εσπανιόλ, τη σεζόν 1990-1991 αποκάλυψε ο Πάουλο Φούτρε.
Σε εκείνο το παιχνίδι, η Εσπανιόλ ήθελε οπωσδήποτε νίκη για να μείνει στη κατηγορία με την Ατλέτικο να μην έχει βαθμολογικό κίνητρο καθώς όποιο και αν ήταν το αποτέλεσμα, θα τερμάτιζε δεύτερη πίσω από τη Μπαρτσελόνα.
Σε δηλώσεις του στη πορτογαλική εφημερίδα RECORD, ο Πάουλο Φούτρε τόνισε: "Ήμασταν στο ξενοδοχείο και ήρθε ο πρόεδρος και μου είπε να μην κερδίσουμε σήμερα. Πες στους

συμπαίκτες σου να μην τρέχουν. Αυτή ήταν και η μοναδική φορά που συνέβη κάτι τέτοιο".
Ο Φούτρε απάντησε πως "έτσι δεν παίζω εγώ. Πήγαινε εσύ και πες τους το" με τον Πορτογάλο να συνεχίζει λέγοντας: "Μετά από αυτή τη κουβέντα, ήρθε στα αποδυτήρια πριν τον αγώνα και μας είπε να μην κερδίσουμε".
Οι παίκτες της Ατλέτικο Μαδρίτης άκουσαν την εντολή του Χιλ και έχασαν με 3-1 καθώς ο τότε πρόεδρος είχε απειλήσει με λύση συμβολαίου όποιον παρακούσει την εντολή του.
Υπενθυμίζεται πως πριν από λίγο καιρό, ο νυν παίκτης της Ατλέτικο Μαδρίτης, ο Γκάμπι, είχε αποκαλύψει πως συμμετείχε σε στήσιμο αγώνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα