Φουστέρ: Χάσαμε πολλές ευκαιρίες

22:30 19/11/2011 - Πηγή: AEK365

Η ατυχία ήταν ο παράγοντας που στέρησε τη νίκη από τον Ολυμπιακό σύμφωνα με τον Νταβίντ Φουστέρ. Ο Ισπανός μέσος τόνισε πως πρέπει να διορθωθούν ορισμένα πράγματα στην ομάδα του, όπως το γεγονός πως συνέχεια βρίσκετε πίσω στο σκορ.

«Ο Ολυμπιακός έχασε πολλές σημαντικές ευκαιρίες. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, μερικές φορές είναι δίκαιο και άλλες όχι. Είναι κάτι καινούριο που συμβαίνει φέτος να βρισκόμαστε

πίσω στο σκορ. Είναι κάτι που πρέπει να δουλέψουμε γιατί όταν μένεις πίσω στο σκορ ξεκινάει η ένταση, το άγχος. Μπήκαμε πολύ δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο κι είχαμε τις ευκαιρίες μας» δήλωσε αρχικά ο 29χρονος μέσος.

Όσον αφορά τη συνέχεια, ο Φουστέρ τόνισε: «Είναι πολύ νωρίς για να ξέρουμε τι θα γίνει στο υπόλοιπο της χρονιάς. Όμως, θα είναι ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Είναι πολύ δύσκολοι οι επόμενοι μήνες. Όμως ο Ολυμπιακός έχει αρκετούς παίκτες και μπορεί να τα καταφέρει. Έχουμε το δύσκολο παιχνίδι με τη Μαρσέιγ και είναι μια ιστορική στιγμή για τον Ολυμπιακό να μπορέσει να συνεχίσει»

Για την παρουσία του κόσμου: «Σήμερα ο κόσμος που παρακολούθησε το παιχνίδι πιστεύω ότι το απόλαυσε, καθώς και οι δυο ομάδες είχαν αρκετές τελικές προσπάθειες. Ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός είναι οι πιο μεγάλες ομάδες στην Ελλάδα και το έδειξαν σήμερα. Η σύγκρουση που υπάρχει μεταξύ τους φάνηκε πολύ έντονα σήμερα στον αγωνιστικό χώρο».

Keywords
Τυχαία Θέματα