Φουλάρει για το 20ο… με σπρώξιμο

17:37 8/4/2012 - Πηγή: AEK365

PREMIER LEAGUE- 32η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΜΑΝΤΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ- ΚΠΡ: 2-0
Γήπεδο: Ολντ Τράφορντ
Την 8η συνεχόμενη νίκη της πέτυχε η Γιουνάιτεντ, επικρατώντας με 2-0 της ΚΠΡ. Με ανύπαρκτο πέναλτι το πρώτο γκολ των «κόκκινων» διαβόλων», σε φάση στην οποία η ΚΠΡ έμεινε και με 10 πάικτες.
Η Γιουνάιτεντ μπήκε πιο δυνατά στο ματς όπως ήταν αναμενόμενο και

στο 8ο λεπτό ο Ρούνεί εκτέλεσε το φάουλ και ο Κένι έπεσε εντυπωσιακά και απομάκρυνε,.
Οι «κόκκινοι διάβολοι» έφτασαν στο γκολ στο 14ο λεπτό. Ο Γιανγκ ξεκίνησε από θέση οφσάιντ, μπήκε στην περιοχή και έπεσε από μαρκάρισμα του Ντέρι και ο Λι Μέισον έδειξε την κόκκινη κάρτα στον άσο της ΚΠΡ και τη βούλα του πέναλτι. Στο ριπλέι φάνηκε ότι και το πέναλτι ήταν μάλλον αυστηρό, αλλά αυτό δεν άλλαξε το 1-0 που έκανε ο Ρούνεϊ από τα 11 μέτρα.
Στο 23ο λεπτό η κεφαλιά του Γιανγκ πέρασε λίγο άουτ, ενώ στο 32' ο Έβανς έβαλε την κόντρα σε σουτ του Τααράμπτ.
Δύο λεπτά αργότερα ο Κένι έδιωξε το σουτ του Ρούνεϊ και στο 40' ο Άντον Φέρντιναντ έβαλε κόντρα σε προσπάθεια του Γιανγκ.
Η Γιουνάιτεντ είχε μεγάλη ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματά της στο 59ο λεπτό, καθώς το σουτ του Ράφαελ σταμάτησε στο δοκάρι της ΚΠΡ, αλλά στο 66' ο Πολ Σκόουλς με φοβερό σουτ έκανε το 2-0.
Στο 76ο λεπτό το σουτ του Κάρικ πέρασε ελάχιστα άουτ, ενώ από εκεί και πέρα δεν υπήρξε κάτι άλλο.
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ: Ντε Χέα, Φέρντιναντ, Εβρά, Έβανς, Ράφαελ (75' Τζόυονς), Κάρικ, Βαλέντσια, Γιανγκ (61' Γκιγκς), Σκόουλς (74' Κλέβερλι), Ρούνεϊ, Γουέλμπεκ
ΚΠΡ: Κένι, Ταϊβό, Φέρντιναντ, Ονουόχα, Χιλ, Τααράμπτ (69' Σμιθ), Μπουζάκι, Ντέρι, Ντιακιτέ (70' Ράιτ-Φίλιπς), Μπόθροϊντ (81' Κάμπελ), ΜακΚί

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα