Φουλάρει για Καραγκούνη, χαφ και στόπερ

12:54 21/6/2014 - Πηγή: AEK365

Την Παρασκευή στον Παναθηναϊκό πραγματοποιήθηκε σύσκεψη κορυφής και συζητήθηκαν τα μεταγραφικά θέματα με τους υπεύθυνους της ομάδας να αποφασίζουν να προχωρήσουν τις υποθέσεις του Καραγκούνη και της απόκτησης χαφ και κεντρικών αμυντικών.
Για τον Καραγκούνη, τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν μετά το τέλος των υποχρεώσεων του αρχηγού της εθνικής ομάδας στο Μουντιάλ και υπάρχει αισιοδοξία πως, παρά τη διαφορά στο οικονομικό, ο παίκτης θα επιστρέψει στον Παναθηναϊκό.
Από εκεί και πέρα, ο Παναθηναϊκός

βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με κεντρικό αμυντικό και χαφ με τις κινήσεις να ολοκληρώνονται πριν φύγει η ομάδα για το βασικό στάδιο προετοιμασίας στις 3 Ιουλίου. Στην σύσκεψη αποφασίστηκε να αποκτηθεί ένας χαφ με τα χαρακτηριστικά του Αμπέντ ενώ συνεχίζονται οι συζητήσεις με δυο κεντρικούς αμυντικούς έτσι ώστε η ομάδα να είναι καλυμμένη σε περίπτωση που δεν συνεχίσει ούτε ο Αλγερινός χαφ αλλά ούτε και ο Σίλντενφελντ.
Αμπέντ και Σίλντενφελντ ανήκουν σε Νιούκαστλ και Ντιναμό Μόσχας αντίστοιχα και στον Παναθηναϊκό περιμένουν τις αποφάσεις των δυο ομάδων για το μέλλον των δυο ποδοσφαιριστών.

Keywords
Τυχαία Θέματα