Φουλ του... Κολοβέτσιου

09:49 11/1/2014 - Πηγή: AEK365

Ώρα των Σπορ

«Έχουν το πακέτο Σαρρής - Κολοβέτσιος», είναι το βασικό θέμα της εφημερίδας η οποία αναλύει: «Νεαροί αλλά ψημένοι σε υψηλό επίπεδο ηγούντε των ομάδων τους στην Α' Εθνική και ταυτόχρονα μπορούν να βελτιωθούν ακόμη περισσότερο μέσα από την ΑΕΚ». Επίσης η ΩΡΑ αναφέρει σχετικά με το κλείσμο των θέσεων για το κέντρο της άμυνας: «Θα προστεθεί σίγουρα και ένας ακόμη έμπειρος στόπερ Έλληνας ή ξένος. Δύο θέσεις για να κλείσει η πεντάδα θα παιχτούν ανάμεσα σε παίκτες από το υπάρχον ρόστερ και μια ακόμη πιθανή μεταγραφή».

SportDay

«Κολοβέτσιος τριετίας με 650.000 ευρώ», είναι το χτύπημα της SportDay σχετικά με το ρεπορτάζ της ΑΕΚ και αναφέρεται στην περίπτωση του Κολοβέτσιου, ο οποίος βρίσκεται ένα βήμα πριν από τη συμφωνία του με την ΑΕΚ. Συγκεκριμένα το ρεπορτάζ αναφέρει: Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η απόκτηση του Δημήτρη Κολοβέτσιου από την ΑΕΚ.
Το όνομα του 23χρονου κεντρικού αμυντικού του ΠΑΣ Γιάννινα βρισκόταν εδώ και αρκετό καιρό στη σχετική λίστα της «Ένωσης», η οποία παρουσιάζεται έτοιμη να τον εντάξει στο δυναμικό της για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.
Ο «Δικέφαλος» φέρεται να έχει συμφωνήσει με την πλευρά του παίκτη για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας που θα φτάσει τις 400.000 ευρώ, ενώ ετοιμάζεται να πληρώσει και τη ρήτρα που υπάρχει με τους Ηπειρώτες.
Συγκεκριμένα, ο Κολοβέτσιος είχε ανανεώσει πριν από καιρό το συμβόλαιό του με τον ΠΑΣ και αν μία ομάδα θέλει να τον κάνει δικό της, χρειάζεται να καταβάλει το ποσό 250.000 ευρώ.
Στην κουβέντα, πάντως, ανάμεσα στους δύο συλλόγους, ίσως πέσει και το ποσό που θα δοθεί στην ομάδα των Ιωαννίνων, με αντάλλαγμα π.χ. ένα ποσοστό μεταπώλησης.
Ο Κολοβέτσιος αποτελεί τη δεύτερη προσθήκη στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο για την άμυνα, αφού υπάρχει συμφωνία και με τον Γιώργο Σαρρη του Εργοτέλη. Από εκεί και πέρα, υπάρχουν άλλες τρεις περιπτώσεις που θα μπορούσαν να ενισχύσουν ακόμη περισσότερα την ΑΕΚ στα μετόπισθεν. Πρόκειται για τους Κουρμπέλη, Λαμπρόπουλο και Μόρα.

Goal

«Καραδοκεί για Γιαννιώτα», αναφέρει η εφημερίδα Goal και σχολιάζει: «Η Ένωση παρακολουθεί στενά την υπόθεση του Έλληνα άσου εν όψει καλοκαιριού». Επίσης η εφημερίδα μετά από αλεπάλληλα ρεπορτάζ για την περίπτωση Κουρμπέλη που την παρουσίαζε σχεδόν κλεισμένη σήμερα αλλάζει ρότα. Αναλυτικά το ρεπορτάζ:Στη λίστα των... επίλεκτων για την ενίσχυση των μετόπισθεν βρίσκονται αρκετοί κεντρικοί αμυντικοί, με την ΑΕΚ να έχει προχωρήσει πάρα πολύ το θέμα του Γιώργου Σαρρή (κλεισμένος) και εσχάτως αυτό του Δημήτρη Κολοβέτσιου (σε προχωρημένες συζητήσεις με τον ίδιο και τον ΠΑΣ Γιάννινα). Ο στόπερ των Ηπειρωτών δεν βγήκε ποτέ από το μυαλό της ΑΕΚ (ως γνωστό ενδιαφέρει από το καλοκαίρι). Απλά πλέον υπήρχε πρόσφορο έδαφος για να προχωρήσει, με δέλεαρ για τους Ηπειρώτες ένα σεβαστό ποσό ως άμεση προκαταβολή (η ρήτρα του είναι 250.000 ευρώ).

Βεβαίως, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως σε καλό δρόμο είναι και η υπόθεση απόκτησης του Κουρμπέλη από τον Αστέρα Τρίπολης, όπως και του Λαμπρόπουλου από τον Πανιώνιο. Ανάλογα με τις ανάγκες και την έκβαση των διαπραγματεύσεων θα αποφασιστεί ποιοι τελικά θα περάσουν το καλοκαίρι την πύλη του προπονητικού κέντρου.

Η καθοριστική επαφή για Μόρα

Ο Βαγγέλης Μόρας θεωρείται ως ο πλέον κατάλληλος για να αναλάβει τον ρόλο του ηγέτη της άμυνας της ΑΕΚ. Οπως αναφέραμε και χθες, το ενδεχόμενο επιστροφής του στα γνώριμα λημέρια είναι πλέον πολύ πιθανό, καθώς το συμβόλαιό του με τη Βερόνα εκπνέει και ο ίδιος θέλει πάρα πολύ να επιστρέψει στην Ελλάδα και φυσικά να φορέσει ξανά τα κιτρινόμαυρα. Ουσιαστικά απομένει μία καθοριστική επαφή μεταξύ των δύο πλευρών για να ξεκινήσουν οι ουσιαστικές διαπραγματεύσεις.

Τέλος στην πρώτη σελίδα αναφέρεται και η σύλληψη του φουσκωτού από το Αιγάλεω: «Σήμερα στον εισαγγελέα φουσκωτός που συνελήφθη για τα επεισόδια στο Αιγάλεω».

LiveSport

«Μπετόν», είναι ο τίτλος της εφημερίδας η οποία αναφέρει: «Η ΑΕΚ θέλει να θωρακίσει την άμυνά της και την αλλάζει ριζικά ενόψει της νέας σεζόν. Πρώτη επιλογή ο Μόρας σε ρόλο ηγέτη. Η ρήτρα του Κολοβέτσιου, ο κλεισμένος Σαρρής και η υπόθεση Κουρμπέλη». Παράλληλα γίνεται αναφορά και στις κλήσεις για τα επεισόδια στο Αιγάλεω: «Απολογία με απορίες. Μόνο η Ένωση κλήθηκε από την Πειθαρχική για όσα γράφτηκαν στο φύλλο αγώνα του ματς με το Αιγάλεω».

Keywords
Τυχαία Θέματα