«Φουλ» του Χάρις και του… Κατσουράνη

09:43 8/11/2012 - Πηγή: AEK365

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

«Ο ΧΑΡΙΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΔΣ», είναι το πρώτο θέμα της εφημερίδας, η οποία αναφέρει: «Παίρνει επίσημο ρόλο στην ΠΑΕ με την ολοκλήρωση της συμφωνίας. Με τα... μπούνια θα μπει στην ΑΕΚ και θα έχει ενεργή παρουσία σε όλα τα επίπεδα. Κλειδί ο ρόλος του και για την ενίσχυση της ομάδας, χωρίς σπατάλες». Σε άλλο θέμα της η Ωρα κάνει λόγο για «Ασφυκτικό πρέσινγκ Τσιάρτα σε Λίνεν» και υποστηρίζει: «Ανενόχλητος

κυκλοφορεί στα Σπάτα και επιδιώκει να χειραγωγήσει τον Γερμανό τεχνικό-ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ η διοίκηση να μην προστατεύει τον προπονητή, τη στιγμή που γνωρίζει τις ευθύνες του Τσιάρτα για τον κακό σχεδιασμό».

SPORTDAY

«ΒΙΝΤΙΑΔΗΣ ΚΑΙ ΧΑΡΙΣ ΤΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΛΑ!», είναι ο τίτλος της εφημερίδας, η οποία τονίζει ότι: «Μέσα στο Σαββατοκύριακο κλείνει το deal και ακολουθούν ανακοινώσεις. Η SD αποκαλύπτει το πλάνο με στόχο την επιστροφή της Ένωσης στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ενεργό ρόλο και συμμετοχή στο νέο ΔΣ θα έχει ο Κιθ Χάρις, που φέρνει τεχνογνωσία και χορηγίες... Πρέμιερ Λιγκ!».

LIVE SPORT

«Με λογική τούμπας... και φορ τον Γκερέιρο κατά Ολυμπιακού», είναι ο τίτλος της εφημερίδας για την ΑΕΚ, τονίζοντας ότι: «Ανακατεύσει την τράπουλα ο Λίνεν».

GOAL

«ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ... ΑΝΑΓΚΗ», αναφέρει στον τίτλο της η εφημερίδα, η οποία τονίζει: «Το Goal αναλύει πως παίκτες όπως ο Κατσουράνης και ο Μητρόπουλος μπορούν να αλλάξουν τη μοίρα της ΑΕΚ».

Keywords
Τυχαία Θέματα