Φωτιά στην Premier League...

23:53 23/12/2013 - Πηγή: AEK365

PREMIER LEAGUE- 17η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΡΣΕΝΑΛ-ΤΣΕΛΣΙ: 0-0
Γήπεδο: Emirates

Φωτιά πήρε το πρωτάθλημα στην Αγγλία μετά από τη λευκή ισοπαλία της Άρσεναλ με την Τσέλσι. Πλέον στην κορυφή συγκατοικούν Λίβερπουλ και Άρσεναλ (36 β.) και ακολουθούν Σίτι (35 β.), Έβερτον και Τσέλσι (34 β.)

To ματς ήταν κάκιστο στο πρώτο ημίωρο, με τις δύο ομάδες να κάνουν πολλά λάθη και να μην μπορούν να απειλήσουν τις δύο εστίες. Η πρώτη μεγάλη φάση του αγώνα ανήκε στην Τσέλσι και ήρθε στο 32', όταν το σουτ του

Λάμπαρντ τράνταξε το δοκάρι της Άρσεναλ. Στο 36' η Άρσεναλ ζήτησε δικαίως πέναλτι σε ανατροπή του Γουόλκοτ από τον Γουίλιαν, ενώ στο 45' ο Αζάρ έδωσε πολύ σωστά στον Γουίλιαν, αλλά το τελείωμά του ήταν άσχημο.

Στην επανάληψη το θέαμα ήταν ακόμη χειρότερο, με πρώτη καλή φάση να είναι ένα σουτ του Ζιρού στο 79ο λεπτό, με την μπάλα να φεύγει λίγο άουτ. Η μεγαλύτερη ευκαιρία πάντως για την Άρσεναλ, ήταν το κοντινό πλασέ του Ζιρού στο 85ο λεπτό, με τον Τσεχ να διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ. Στο 90' ο Αθπιλικουέτα έδιωξε πάνω στη γραμμή την κεφαλιά του Σανιά.

ΆΡΣΕΝΑΛ: Σέζνι, Σανιά, Μερτεσάκερ, Βερμάελεν, Γκιμπς, Αρτέτα, Ροσίτσκι, Ράμσεϊ, Εζίλ, Γουόλκοτ, Ζιρού

ΤΣΕΛΣΙ: Τσεχ, Ιβάνοβιτς, Κέιχιλ, Τέρι, Αθπιλικουέτα, Μίκελ, Λάμπαρντ, Ραμίρεζ, Γουίλιαν (Οσκάρ), Αζάρ (73' Σίρλε), Τόρες (87' Λουίς)

Keywords
Τυχαία Θέματα