Φωτάκης: Μια οικογένεια η Εθνική

10:30 13/10/2011 - Πηγή: AEK365

Η... βολίδα του Γιώργου Φωτάκη με την οποία η Ελλάδα ισοφάρισε την Γεωργία έδιωξε τις όποιες σκέψεις για μπαράζ και χάρισε στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα την απευθείας πρόκριση στα τελικά του EURO 2012. Ο διεθνής μεσοεπιθετικός υποστήριξε πως το μυστικό της επιτυχίας είναι το οικογενειακό κλίμα που επικρατεί στην ομάδα.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα "Sportday", ο μέσος του ΠΑΟΚ

τόνισε για τις δυνατότητες της Εθνικής: "Το μεγάλο ατού μας είναι πως είμαστε μια οικογένεια. Επίσης, αυτή η ομάδα έχει πολλές αγωνιστικές δυνατότητες. Μπορεί να κάνει σημαντικά πράγματα μιας και διαθέτει το έμψυχο δυναμικό και τον κατάλληλο προπονητή για να υλοποιήσει τους στόχους της".

Αναφερόμενος στον Φερνάντο Σάντος και στο αν έχει βοηθήσει στην εξέλιξη της καριέρας του, ο Φωτάκης δήλωσε: "Ναι, όντως έτσι έχει γίνει. Είναι ένας πολύ μεγάλος προπονητής, ο οποίος πέρα από τις επιτυχίες στην Εθνική, έχει δώσει τόσα χρόνια τα διαπιστευτήρια του στις ομάδες που έχει δουλέψει. Μας βοηθάει πάρα πολύ όλους, προκειμένου να υλοποιήσουμε τους στόχους της Εθνικής".

Τέλος, σε ερώτηση για το ποιος ήταν ο πρώτος άνθρωπος με τον οποίο μοιράστηκε την χαρά του, ο διεθνής μεσοεπιθετικός απάντησε: "Πρώτα μίλησα με την γυναίκα μου, χάρηκε και αυτή πάρα πολύ. Ήταν ένα πολύ ευχάριστο γεγονός για την οικογένεια, πέρα βέβαια από την αναμονή της γέννησης της κόρης μας. Σε δυο μήνες την περιμένουμε. Σε αυτή και στην γυναίκα μου αφιερώνω το γκολ μου".

Keywords
Τυχαία Θέματα