Φορολογική ενημερότητα και μεταγραφές

09:43 3/8/2012 - Πηγή: AEK365

SPORTDAY

H κρίσιμη Γ.Σ. που ορίστηκε να πραγματοποιηθεί στις 24 Αυγούστου και οι προσπάθειες που γίνονται προκειμένου να αποκτήσει η ΑΕΚ φορολογική ενημερότητα κυριαρχούν στα θέματα της Ένωσης σήμερα στην SportDay η οποία γράφει: "Μία εβδομάδα απέμεινε στην ΑΕΚ για να καλύψει τις απαιτήσεις της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού και να μην αντιμετωπίσει πρόβλημα με τη συμμετοχή

της στη Σούπερ Λίγκα.

Εκφράζεται η αισιοδοξία ότι ακόμη και σήμερα θα δοθεί με υπουργική απόφαση προσωρινή φορολογική ενημερότητα στην ΠΑΕ. Θα πρέπει πρώτα να γίνει η ψήφιση της σχετικής ρύθμισης κι ακολούθως να ανάψει το πράσινο φως από το Υπουργείο Οικονομικών, με το οποίο βρίσκονται σε ανοικτή γραμμή ο Ανδρέας Δημητρέλος και ο Παναγιώτης Βαλασόπουλος.

Ακόμη κι αν εξασφαλιστεί η φορολογική ενημερότητα, τα βάσανα της ΑΕΚ δεν τελειώνουν. Για να ενταχθεί η ΠΑΕ στη νέα ρύθμιση θα πρέπει να πληρώσει ως προκαταβολή 150-200 χιλ. ευρώ, ενώ χρειάζονται και άλλες 500.000 ευρώ για τη δόση από το άρθρο 44. Ο Θωμάς Μαύρος και οι συνεργάτες του ευελπιστούν στη στήριξη του κόσμου με την αγορά εισιτηρίων διαρκείας και μετοχών. Πάντως τα πρώτα δείγματα δεν είναι ενθαρρυντικά, αφού χθες διατέθηκαν περίπου 80 διαρκείας με το συνολικό αριθμό μεν να ανέρχεται στα 8.200, αλλά τα έσοδα να είναι περιορισμένα από τη στιγμή που η τιμή τους είναι 150 ευρώ. Άγνωστο είναι αν οι τέσσερις επιχειρηματίες που πλαισιώνουν τον πρόεδρο της ΠΑΕ, οι κ.κ. Σταυρόπουλος, Ιερόπουλος, Ηλιόπουλος και Γαντζούλας, θα ενισχύσουν οικονομικά τα ταμεία της ομάδας".

GOAL

Οι μεταγραφικές σκέψεις του Βαγγέλη Βλάχου και γενικά τα ονόματα που ακούγονται κυριαρχεί στο σημερινό ρεπορτάζ της εφημερίδας: "Τα μέτωπα Φουρτάδο, Μητρόπουλου, Τσουκαλά, Ιωαννίδη, Κατίδη και Γιαννιώτα, κυριαρχούν στην ΑΕΚ", γράφει η εφημερίδα η οποία επίσης προσθέτει: "Εν δυνάμει διοίκηση ο Μαύρος, τρέχει για διαρκείας και μεταγραφές".


ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Μεταγραφικό είναι το κεντρικό θέμα της εφημερίδας η οποία γράφει για τον Νογκουέρα: "Κερδίζει πόντους ο 23χρονος επιθετικός χαφ που έμεινε ελεύθερος από την Ατλέτικο Μαδρίτης", για τον Ουρτάδο: "Ο Βλάχος θεωρεί ότι ο Πορτογάλος που πέρυσι βγήκε πρώτος σκόρερ στη Φούτμπολ Λιγκ μπορεί να αποτελέσει λύση - χρυσάφι για την επίθεση", για τον Μητρόπουλο: "Επαφή σήμερα για τον Έλληνα μέσο του Παναιτωλικού", ενώ σημειώνεται πως "τελειώνει από μέρα σε μέρα του Κουτρουμππή, ανοιχτό πάντα των Ιωαννίδη, Τσουκαλά".

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ

Τον Γιώργο Καραγκούνη έχει πρώτο θέμα η εφημερίδα τονίζοντας πως "Γουστάρει "τυπάρα" ο Θ(ε)ωμάς! Ο Μαύρος έχει συνάντηση σήμερα με τον Τσιάρτα για να... τρέξουν τις μεταγραφές και θα συζητήσουν και το θέμα του Γιώργου Καραγκούνη. Παρακολουθεί τις εξελίξεις με τον ΠΑΟ και περιμένει στη... γωνιά". Επίσης, η ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ γράφει και για τον Μαγκντί: "Ο μάνατζερ του Αιγύπτιου θα επιδιώξει επαφή με την ΑΕΚ για να πάρει μία οριστική απάντηση".

Keywords
Τυχαία Θέματα