Φορλάν: Αν έσφαλα, ζητώ συγγνώμη

07:56 23/3/2012 - Πηγή: AEK365

Τα δημοσιεύματα που ήθελαν τον Ντιέγκο Φορλάν να αρνείται να μπει ως αλλαγή στο παιχνίδι με την Αταλάντα διαψεύστηκαν τόσο από τον Ουρουγουανό φορ της Ίντερ όσο και από τον Κλαούντιο Ρανιέρι ωστόσο το κλίμα για τον ποδοσφαιριστή δεν είναι το καλύτερο με τον ίδιο να νιώθει την ανάγκη να ζητά συγγνώμη.

Σε δηλώσεις του στον ιταλικό Τύπο, ο Ντιέγκο Φορλάν τόνισε: "Αντιλαμβάνομαι πως δεν έχω κάνει αυτά που περίμεναν οι φίλαθλοι μας, όμως δεν ξεκίνησα να παίζω μπάλα χθες. Το βιογραφικό μου μιλάει για

εμένα και φανερώνει τι είδους άνθρωπος είμαι. Εάν πρέπει να απολογηθώ επειδή κάποιος πιστεύει πως έσφαλα, τότε ζητάω συγγνώμη γιατί και εγώ άνθρωπος είμαι και μπορεί να κάνω και λάθη".
Όσο για το τι συνέβη στο παιχνίδι με την Αταλάντα, ο Ουρουγουανός φορ της Ίντερ τόνισε: "Μπορείς να πεις πολλά πράγματα για το τι συνέβη, όμως αυτό που έχει σημασία τώρα είναι να γνωρίζει ο κόσμος πως οι πληροφορίες που προβλήθηκαν από τα ΜΜΕ δεν είναι αληθείς. Έχω σεβασμό για τους οπαδούς και την ομάδα της οποίας την φανέλα φοράω οπότε δεν έχω σκοπό να κάνω οτιδήποτε κακό σε αυτούς. Δικός μου στόχος είναι να παίζω και να σημειώνω γκολ, βοηθώντας την ομάδα".

Keywords
Τυχαία Θέματα