Φωνάζουν για σκάνδαλο στην Τορίνο

12:00 20/11/2012 - Πηγή: AEK365

Η Τορίνο ηττήθηκε 2-0 από την Ρόμα με γκολ στα τελευταία είκοσι λεπτά ωστόσο ο Τζαμπιέρο Βεντούρα εξαπέλυσε επίθεση κατά του διαιτητή Γκουίντα για την απόφαση του να υποδείξει πέναλτι σε παράβαση του Ογκμπόνα πάνω στον Μαρκίνιο, πέναλτι από το οποίο προήλθε το 1-0 για την Ρόμα.

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής της Τορίνο τόνισε στο "SKY": "Δεν υπήρξε καμία παράβαση. Δεχτήκαμε γκολ την στιγμή που η απόδοση της

Ρόμα έπεφτε. Αν δεν έκαναν αυτό το δώρο οι διαιτητές, θα μπορούσαμε να αποσπάσουμε ακόμα μια ισοπαλία με μεγάλη ομάδα. Κρίμα για την προσπάθεια των παικτών μου, που ήταν απαρηγόρητοι στα αποδυτήρια και μου ζητούσαν να τους εξηγήσω τους λόγους της ήττας. Τι να τους πω; Πως κάποιοι αποφάσισαν να δικαιώσουν όσους φώναζαν την περασμένη εβδομάδα. Είναι απαράδεκτο αυτό που έγινε. Είναι σκάνδαλο".
Για το γεγονός πως ο προπονητής της Ρόμα, Ζντένεκ Ζέμαν, υποστήριξε πως στην συγκεκριμένη φάση υπήρξαν δυο παραβάσεις, ο Βεντούρα σχολίασε: "Τα στιγμιότυπα είναι καθαρά. Αν ο Ζέμαν λέει πως ήταν πέναλτι, τότε σημαίνει πως μπορούμε να λέμε ό,τι θέλουμε. Ο κόσμος βλέπει και κρίνει".

Keywords
Τυχαία Θέματα