Φωνάζουν για πέναλτι στην Μπαρτσελόνα

10:37 29/3/2012 - Πηγή: AEK365

Το 0-0 στο Μιλάνο δεν άφησε ικανοποιημένους τους παίκτες της Μπαρτσελόνα με τον Κάρλες Πουγιόλ μάλιστα να ισχυρίζεται πως ο διαιτητής της αναμέτρησης, ο Έρικσον, δεν καταλόγισε πέναλτι σε ανατροπή του Ισπανού αμυντικού από τον Μεσμπά στο δεύτερο ημίχρονο.

Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα "AS", ο αρχηγός της Μπαρτσελόνα τόνισε: "Όλοι είδαν τι έγινε. Καθώς προσπαθούσα να πάρω κεφαλιά, μου τράβηξαν την φανέλα. Ο διαιτητής δεν ήθελε να μας δώσει πέναλτι. Το είδα στις οθόνες του γηπέδου. Αλλά δεν πρέπει να ψάχνουμε για δικαιολογίες. Πρέπει να παίξουμε. Η διαιτησία

είναι δύσκολο πράγμα. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι και το γκολ ήταν το μόνο που μας έλειπε".

Η Μπαρτσελόνα διαμαρτύρεται και για μια φάση στο πρώτο ημίχρονο όταν ο Αλέξις Σάντσες φαίνεται να ανατρέπεται από τον Αμπιάτι με τον τερματοφύλακα της Πρωταθλήτριας Ευρώπης, Βίκτορ Βαλντές να δηλώνει: "Αυτό συμβαίνει αρκετές φορές έχουμε κουραστεί. Όσο για το αποτέλεσμα, είναι πάντα σημαντικό να πετυχαίνεις γκολ εκτός έδρας. Δεν το καταφέραμε και τώρα πρέπει να δουλέψουμε πολύ σκληρά στην ρεβάνς ειδικά στην άμυνα. Όπως είπε και ο Γκουαρντιόλα αν χρειαστεί να επιστρατεύσουμε εννέα επιθετικούς, θα το κάνουμε. Πρέπει να κερδίσουμε".

Keywords
Τυχαία Θέματα