Φωνάζουν για Ντιαρά στην Μπαρτσελόνα

11:56 26/1/2012 - Πηγή: AEK365

Στην Ρεάλ Μαδρίτης διαμαρτύρονται για την διαιτησία του Τεϊσέρες στον επαναληπτικό του "Καμπ Νου" με τους παίκτες της Μπαρτσελόνα να περνούν στην αντεπίθεση και να υποστηρίζουν πως θα έπρεπε να είχε αποβληθεί ο Ντιαρά.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ζεράρ Πικέ τόνισε μετά την λήξη του δεύτερου προημιτελικού για το Κύπελλο Ισπανίας: "Ο διαιτητής έκανε λάθη και από τις δυο πλευρές. Θα έπρεπε να αποβάλει τον Ντιαρά και τότε το δεύτερο ημίχρονο θα ήταν διαφορετικό". Για την πρόκριση της Μπαρτσελόνα δήλωσε: "Όταν δεν έχεις πια τίποτα

να χάσεις βγαίνεις μαζικά μπροστά. Αυτό έκανε και η Ρεάλ, αλλά στα τελευταία 20 λεπτά διαχειριστήκαμε σωστά την κατάσταση. Είναι σημαντική η πρόκριση απέναντι σε μια σπουδαία και ιστορική ομάδα, όπως η Ρεάλ, που επιπλέον είναι και η κάτοχος του Κυπέλλου. Είμαστε ευχαριστημένοι".

Από την πλευρά του ο Τσάβι δήλωσε για την διαιτησία: "Ήταν πεντακάθαρη η δεύτερη κίτρινη στον Ντιαρά. Ο διαιτητής έκανε λάθη απέναντι και στις δυο ομάδες. Ο Πέπε δεν τιμωρήθηκε για την ενέργεια του στον πρώτο αγώνα και αυτό με εξέπληξε. Βλέπουμε πώς αντιμετωπίζονται ανάλογα παραπτώματα σε άλλες χώρες". Για την πρόκριση στα ημιτελικά ο μέσος της Μπαρτσελόνα δήλωσε: "Είχαμε τον έλεγχο του αγώνα αλλά το γκολ του Κριστιάνο άλλαξε τα πάντα και ακολούθησε αμέσως ένα ακόμα από τον Μπενζεμά. Στο τέλος αντέξαμε και πήραμε την πρόκριση. Ο κόσμος δεν αντιλαμβάνεται απόλυτα πόσο δύσκολο είναι να κερδίσεις μια ομάδα σαν την Ρεάλ, αλλά αυτό συνέβη γιατί εμείς ήμασταν εξαιρετικοί".

Keywords
Τυχαία Θέματα