Φλίγκος: Τεράστια ομάδα η ΑΕΚ, δεν συγκρίνεται

14:20 11/10/2014 - Πηγή: AEK365

Ξεκάθαρο φαβορί για την πρώτη θέση στο εφετινό πρωτάθλημα της Football League είναι η ΑΕΚ όπως υποστήριξε ο Κώστας Φλίγκος που πρόσθεσε πως η Ένωση είναι μια τεράστια ομάδα η οποία δεν συγκρίνεται με τις υπόλοιπες της κατηγορίας.
Σε συνέντευξη του στην ιστοσελίδα gazzetta.gr, ο επιθετικός του Ηρακλή

Ψαχνών μίλησε
- Για τον εφετινό Νότιο όμιλο της Football League: "Σίγουρα υπάρχει ένα ξεκάθαρο φαβορί, για την πρώτη θέση, η ΑΕΚ. Είναι τεράστια ομάδα και δεν συγκρίνεται. Επίσης, ο Απόλλωνας έχει φανέλα αλλά και πολύ καλό ρόστερ, ενώ υπάρχουν ομάδες δυνατές, όπως τα Χανιά και ο Παναιγιάλειος. Παρόλα αυτά, μπορούμε να αποδείξουμε πως τα φαβορί είναι στα χαρτιά, στο γήπεδο όλα γίνονται".
- Για το αν η παρουσία της ΑΕΚ θα επηρεάσει το πρωτάθλημα: "Αρκετά. Είναι μια από τις 4 κορυφαίες ομάδες στην Ελλάδα, με πολύ μεγάλη ιστορία, βαριά φανέλα και έχει φτιάξει και τρομερή ομάδα. Δεν της αρμόζει να παίζει εδώ και πιστεύω αλλάζει τα δεδομένα του ομίλου. Είναι αλλιώς να παίζεις με έναν τόσο καλό αντίπαλο, σου δίνει έξτρα κίνητρο και είναι μεγάλη ευκαιρία να διακριθείς".

Ο Φλίγκος μίλησε επίσης

Για τις πρώτες του εντυπώσεις από τη νέα ομάδα του, τον Ηρακλή Ψαχνών: "Είμαι ενθουσιασμένος με το κλίμα που έχω συναντήσει. Όλοι είμαστε ενωμένοι, διοίκηση, τεχνικό επιτελείο και παίκτες, το κλίμα είναι εξαιρετικό και νομίζω πως αυτό κάνει την διαφορά. Είμαι πολύ αισιόδοξος για την σεζόν που ξεκινάει".

Για τους προσωπικούς του στόχους: "Να βοηθήσω την ομάδα μου. Αυτό είναι πάντα το... μότο μου. Να τα δίνω όλακαι να βοηθάω την ομάδα. Μέσα από αυτό, άλλωστε, θα διακριθώ κι εγώ, μέσα από την σκληρή δουλειά και τις ομαδικές επιτυχίες".

Keywords
Τυχαία Θέματα