Φιλικό Τσέλσι - Σίτι στην Αμερική!

11:36 30/3/2013 - Πηγή: AEK365

Τέσσερις ημέρες μετά το τέλος του αγγλικού πρωταθλήματος η Τσέλσι και η Μάντσεστερ Σίτι έχουν κανονίσει φιλικό αγώνα στην Αμερική! Στις 23 Μαΐου οι δύο αγγλικές ομάδες θα δώσουν μια φιλική αναμέτρηση στο στάδιο «Μπους» στο Σαν Λούις του Μιζούρι.

Το «Μπους» είναι στάδιο μπέιζμπολ και αποτελεί την έδρα της τοπικής ομάδας. Ο αγωνιστικός χώρος δεν είναι ακόμα έτοιμος, αλλά αναμένεται να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες, ώστε να δημιουργηθεί ένα ποδοσφαιρικό γήπεδο που θα πληρεί τις προδιαγραφές της FIFA.

Αυτό μάλιστα θα είναι το πρώτο αθλητικό γεγονός εκτός μπέιζμπολ που θα φιλοξενηθεί στο «Μπους».

Ο τεχνικός διευθυντής της Τσέλσι, Ρον Γκουρλάι δήλωσε για την επερχόμενη αναμέτρηση: «Είναι εξαιρετικό που θα γυρίσουμε τόσο γρήγορα ξανά στην Αμερική μετά το προηγούμενο ταξίδι μας. Θα αντιμετωπίσουμε έναν σκληρό αντίπαλο, όπως η Μάντσεστερ Σίτι και είμαι σίγουρος ότι θα είναι ένα πολύ ωραίο παιχνίδι».

Ο Φεράν Σοριάνο για λογαριασμό των «πολιτών» είπε: «Περιμένουμε με ανυπομονησία την επίσκεψη μας στο Σαντ Λούις. Το πρώτο μας ταξίδι στην Αμερική ήταν το 2010 και θέλουμε να συνεχίσουμε να δημιουργούμε στενότερους δεσμούς με τους οπαδούς στην Αμερική».

Keywords
Τυχαία Θέματα