Φιλική νίκη του ΠΑΟΚ στο «Loftus Road»

19:13 9/8/2014 - Πηγή: AEK365

Με την εικόνα στην επίθεση να βελτιώνεται στο δεύτερο μέρος, ο ΠΑΟΚ κέρδισε 1-0 τη ΚΠΡ στο "Loftus Road", με αυτογκόλ του Ντιν, στο προτελευταίο φιλικό προετοιμασίας της ομάδας. Ωστόσο, στο στρατόπεδο της ομάδας της Θεσσαλονίκης επικρατεί προβληματισμός με το σοβαρό τραυματισμό του Δημήτρη Κωνσταντινίδη που

έχει υποστεί ρήξη συνδέσμου.
Στο πρώτο μέρος, ο ΠΑΟΚ λειτούργησε πολύ καλά αμυντικά με τους παίκτες της ΚΠΡ να μην μπορούν να βρουν διαδρόμους προς την εστία του Γλύκου.
Στην επανάληψη, η ελληνική ομάδα βελτίωσε την επιθετική της εικόνα και στο 56ο λεπτό έχασε τεράστια ευκαιρία να προηγηθεί όταν ο Αθανασιάδης προ κενής εστίας έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι.
Οι αλλαγές του Ρέντναπ και ο τραυματισμός του Κωνσταντινίδη έδωσαν το δικαίωμα στη ΚΠΡ να ισορροπήσει αλλά ο ΠΑΟΚ πήρε ξανά τον έλεγχο του παιχνιδιού και στο 67' έφτασε στο γκολ. Οι Περέιρα και Σαββίδης που μπήκαν αλλαγή συνδυάστηκαν πολύ καλά με τον Περέιρα να κάνει το γύρισμα και τον Ντιν να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.
Μετά το γκολ, η ΚΠΡ δεν μπόρεσε να φανεί απειλητική προς την εστία του ΠΑΟΚ ο οποίος ήταν επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις χωρίς όμως να πετύχει και δεύτερο γκολ με το 0-1 να μένει μέχρι το τέλος.

ΚΠΡ (Χάρι Ρέντναπ): Γκριν, Σίμπσον, Κόλκερ,Φέρντιναντ,Νταν (57' Ονουόχα), Ράιτ Φίλιπς,Μπάρτον (57' Χιλ) Μπάρτον Φέρντιναντ, Χόιλετ (57' Ζαμόρα),Φόρλιν,Ματς, Χόιλετ,Όστιν

ΠΑΟΚ (Άγγελος Αναστασιάδης): Γλύκος (70' Γιακουμής), Ρατς (65' Σπυρόπουλος),Μαντούρο (70' Ποζατζίδης),Βίτορ (46' Κατσικάς),Τζαβέλλας (46' Σκόνδρας), Κάτσε,Κίτσιου (46' Κωνσταντινίδης, 58' Τζιόλης), Γκολάσα (65' Σαββίδης), Μακ (70' Τζανδάρης), Σαλπιγγίδης (65' Περέιρα), Αθανασιάδης (70' Κουλούρης)

Keywords
Τυχαία Θέματα