Φιλική ισοπαλία στην Λιβαδειά

20:47 29/12/2013 - Πηγή: AEK365

Στο 0-0 με τον Ηρακλή Ψαχνών στο δημοτικό στάδιο της Λιβαδειάς έμεινε ο Λεβαδειακός σε φιλικό παιχνίδι, όπου δεν είχε τόσο καλή εικόνα. Στο 11' ο Γιάντσης έκανε το συρτό σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι των φιλοξενουμένων.Στο 15' ο Busto επιχείρησε το σουτ, αλλά ο Αθανασόπουλος απέκρουσε σε κόρνερ.
Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν στο 18', όταν ο Μπουμάλ έπειτα από ατομική ενέργεια έκανε το συρτό σουτ με την μπάλα να περνά δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Przyrowski.
Στο 33' ο

Busto εκτέλεσε το κόρνερ από τα δεξιά, ο Κώτσιος έπιασε την κεφαλιά, αλλά ο Αθανασόπουλος μπλόκαρε.
Στο β' ημίχρονο, και συγκεκριμένα στο 64' ο Νικολακάκης εκτέλεσε το κόρνερ από τα αριστερά, ο Rogerio έπιασε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.
Στο 76' ο Kone επιχείρησε το μακρινό σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων.
Στο 82' σε παράλληλη πάσα του Rogerio μέσα από την περιοχή ο Μουλόπουλος έκανε το πλασέ, αλλά ο Πουρής απέκρουσε με τα πόδια πάνω στη γραμμή, στην καλύτερη στιγμή της αναμέτρησης.
Η τελευταία ευκαιρία σημειώθηκε στο 88', όταν ο A. Ortega έκανε το σουτ, αλλά ο Πουρής μπλόκαρε.

Για τον Λεβαδειακό έπαιξαν οι: Πριτσόφσκι (46' Τσιντώτας), Μάγκας, Σανγκουινέτι (46' Μανόλο), Λυκογιάννης (46' Νικολακάκης), Σκέμπης (46' Μουλόπουλος), Πετράτσι (46' Λαμπρόπουλος), Μπούστο (46' Α. Ορτέγα), Μάντζιος (46' Βασιλείου), Γιάντσης (46' Κονέ), Κώτσιος (80' Πέπας) και Αντόνιο (46' Ροτζέριο).

Ηρακλής Ψαχνών: Αθανασόπουλος (46' Πουρής), Μπακομήτρος (58' Ντελέκος), Τζανής (58' Επιτροπάκης), Παλαιολόγος (58' Γκάβαλης), Μουτουσίδης (46' Τσούτσης), Γκεμίσης, Τσιμόντζι (58' Στουρνάρας), Πατσατζόγλου (58' Νικολόπουλος), Μπουμάλ (46' Λάμπρου), Κοιλιάρας (57' Ντούμας) και Κρητικός (46' Πολίτης).

Keywords
Τυχαία Θέματα