Φιλική ισοπαλία για Πανιώνιο

19:46 9/9/2012 - Πηγή: AEK365

Ο τεχνικός των «κυανέρυθρων», Δημήτρης Ελευθερόπουλος έδωσε ευκαιρία σε πολλούς ποδοσφαιριστές στο φιλικό παιχνίδι με τον Απόλλωνα που έγινε το απόγευμα της Κυριακής (09/09) στη Νέα Σμύρνη. Από την άλλη πλευρά η «Ελαφρά Ταξιαρχία» άφησε καλές εντυπώσεις και οι βασικοί που αγωνίστηκαν, θα πρέπει να άφησαν ικανοποιημένο τον Αλέκο Βοσνιάδη.

Οι γηπεδούχοι ανέβασαν ρυθμό μετά το 20' και είχαν την κατοχή, ενώ πήραν το προβάδισμα στο 35'. Ο Κούρντι μπήκε από δεξιά, σούταρε και η μπάλα αφού βρήκε πρώτα το αριστερό δοκάρι, κατέληξε

στα δίχτυα της εστίας του Κοττάρα. Ο Απόλλων ισοφάρισε το 53' με ατομική προσπάθεια και σουτ του Διαμαντίδη.

Στο 87' οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Σπανό, αλλά ο Δεληζήσης απομάκρυνε πάνω στη γραμμή.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Σιδεράκης (46' Ανέστης), Κούρντι, Λαμπρόπουλος, Κοντοχρήστος, Αυλωνίτης, Γιαννούλης, Μιλοβάνοβιτς, Σάμαρης, Ντούνης, Οκόγιε, Καμπάνταης (49' Βλάχος). Έπαιξαν και οι: Σπυρόπουλος, Κούρος, Ζυγογιάννης, Σμυρλής, Σπανός, Μπούζας.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: Κοτταράς, Χατζηζήσης (76' Δημογιάννης), Χιντζίδης (70' Κρουσταλέλης), Δεληζήσης, Ιασωνίδης (83' Κύργιας), Τσεμπερίδης (77' Ντουτσαρίδης), Καμαρά (46' Κωνσταντίνου), Διαμαντίδης (63' Τομαράς), Διαμάντης (59' Τσιλιγκίρης), Κατσίκης (73' Καραχάλιος), Μανιάς.

Keywords
Τυχαία Θέματα