Φιλικά με Όλυμπο-Πιερικό η Κέρκυρα

21:12 5/9/2012 - Πηγή: AEK365

Απο εκεί και πέρα η ΠΑΕ Κέρκυρα εξέδωσε ανακοίνωση, με την όποια ευχαριστεί την αντίστοιχη του Αστέρα Τρίπολης για τη φιλοξενία στο ματς της περασμένης Κυριακής και υπόσχεται να την ανταποδώσει στον δεύτερο γύρο.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΟ Κέρκυρα εκφράζει τις θερμές της ευχαριστίες προς τους ανθρώπους της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης για την άψογη φιλοξενία και την παροχή κάθε

δυνατής διευκόλυνσης προς τα μέλη της αποστολής, κατά τη διάρκεια της παραμονής της στην αρκαδική πρωτεύουσα, επ' αφορμή του μεταξύ των δύο ομάδων αγώνα της περασμένης Κυριακής, για τη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League - ΟΠΑΠ. Τέτοιες άριστες, εν γένει, συμπεριφορές, προάγουν, ασφαλώς, τον ποδοσφαιρικό πολιτισμό και τα αθλητικά ήθη.

Η ΠΑΕ ΑΟ Κέρκυρα δεσμεύεται να ανταποδώσει, κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο, στον αγώνα του δεύτερου γύρου στο ΕΑΚ Κέρκυρας, ευχόμενη, παράλληλα, καλή επιτυχία στην ομάδα του Αστέρα Τρίπολης στη συνέχεια της τρέχουσας σεζόν».

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Γνωστοποιείται ότι το προσεχές σαββατοκύριακο (8-9/9) ο ΑΟ Κέρκυρα, επ' αφορμή της διακοπής του πρωταθλήματος Super League - ΟΠΑΠ 2012-'13, θα δώσει δύο φιλικούς αγώνες. Το Σάββατο (8/9, 18.30), στις εγκαταστάσεις του Πλάντραφου, με αντίπαλο τον Όλυμπο Κέρκυρας και την Κυριακή (9/9, 18.30), στο ΕΑΚ Κέρκυρας, με αντίπαλο τον Πιερικό».

Keywords
Τυχαία Θέματα