Εκτός Ευρώπης η Μίλαν!

18:04 18/5/2014 - Πηγή: AEK365

SERIE A'-38η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ-ΤΟΡΙΝΟ: 2-2
Γήπεδο: Αρτέμιο Φράνκι

Αυτοκτόνησε η Τορίνο που έμεινε στο 2-2 με τη Φιορεντίνα κι έχασε το Ευρωπαϊκό τρένο.

Στο 3' και στο 7' ο Παντέλι είπε όχι σε σουτ των Κουαδράδο και Βαλέρο, όπως έκανε και στο 10' σε κεραυνό του Ακουϊλάνι, ενώ και στο 11' σταμάτησε εντυπωσιακά τον Ρόσι. Στο 14ο λεπτό η κεφαλιά του Κούρτιτς έφυγε μόλις άουτ, ενώ στο 30' ο Ροζάτι απέκρουσε το πλασέ

του ίδιου παίκτη.

Στο 49ο λεπτό η κεφαλιά του Ακουϊλάνι πέρασε μόλις άουτ, όπως και το σουτ του ίδιου παίκτη στο 52' και στο 57' ο Ρόσι με πέναλτι έκανε το 1-0 για τους «βιόλα».

Η Τορίνο έφερε το σκορ στα ίσα στο 67ο λεπτό με τον Λαρόνδο, αλλά βρέθηκε ξανά πίσω στο 79' από το γκολ του Ρεμπιτς. Στο 84ο λεπτό ο Κούρττς έκανε το 2-2 και στο 90+4' ο Τσέρτσι αστόχησε σε πέναλτι και καταδίκασε την ομάδα του.

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: Ροζάτι, Ρονκάλια, Ροντρίγκες, Χεγκάζι, Πασκουάλ (77' Ρέμπιτς), Πισάρο, Βαλέρο, Ακουϊλάνι, Κουαδράδο (85' Μπάκιτς), Βάργκας, Ρόσι (62' Χοακίν).

ΤΟΡΙΝΟ: Παντέλι, Μαξίμοβιτς, Μορέτι, Γκλικ, Κούρτιτς, Ελ Καντουρί, Ταχτσίδης 64' Λαρόνδο), Βίβες, Νταρμιάν, Τσέρτσι, Μετζιορίνι (65' Μπαρέτο)

ΠΑΡΜΑ-ΛΙΒΟΡΝΟ: 2-0
Γήπεδο: Ένιο Ταρντίνι

Την έξοδο στην Ευρώπη κέρδισε στο νήμα η Πάρμα που επικράτησε της Λιβόρνο με 2-0.

Πάρα πολύ κακό ματς στο πρώτο μέρος με μοναδική καλή φάση ένα σουτ του Μπιαμπιανί στο 34', το οποίος έφυγε λίγο άουτ.

Οι «παρμένζι» μπήκε πολύ δυνατά στην επανάληψη και στο 62ο λεπτό ο Αμάουρι έκανε το 1-0. Ο ίδιος παίκτης μάλιστα έγραψε και το τελικό 2-0 στο 80ο λεπτο.

ΠΑΡΜΑ: Μιράντε, Κασάνι, Παλέτα, Μολινάρο, Γκόμπι, Άκουα, Μαρκιόνι (82' Γκαλόπα), Παρόλο, Σκελότο (53' Αμάουρι), Κασάνο, Μπιαμπιανί

ΛΙΒΟΡΝΟ: Ανανία (83' Αλντεγκάνι), Κετσερίνι, Ρινάουντο, Έμερσον, Γκεμίτι, Μπιαγιάντι, Μοσκέρα, Ντάνκαν, Σιλιγκάρντι (69' Μπαρτολίνι), Παουλίνιο, Μπελφοντίλ (62' Πιτσίνι).

ΝΑΠΟΛΙ-ΒΕΡΟΝΑ: 5-1
Γήπεδο: Σαν Πάολο

Με πεντάρα έκλεισε τη σεζόν η Νάπολι που επικράτησε της Βερόνα με 5-1.

Η Νάπολι μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και στο 5ο μόλις λεπτό ο Μέρτενς έβγαλε όμορφα στον Καγιεχόν που από κοντά έκανε το 1-0. Μάλιστα στο 12ο λεπτό ο Σαπάτα με όμορφο γύρισμα έκανε το 2-0 ενώ στο 24' ο ίδιος παίκτης με κεφαλιά έγραψε και το 3-0. Στο 34ο λεπτό ακυρώθηκε γκολ του Τόνι ως οφσάιντ.

Η Νάπολι έκανε το 4-0 με τον Μέρτενς στο 61ο λεπτό και στο 66' ο Ιτούρμπεμείωσε σε 4-1. Το τελικό 5-1 έγραψε ο Μέρτενς στο 77ο λεπτό.

ΝΑΠΟΛΙ: Ντόμπλας, Μάτζιο, Ενρίκε, Μπρίτος, Γκουλάμ, Ζορζίνιο (79' Ροσίτσκι), Ντζεμαϊλί (59' Σουνίγκα), Καγιεχόν (46' Ραντόσεβιτς), Μέρτενς, Ινσίνιε, Σαπάτα.

ΒΕΡΟΝΑ: Νίκολας, Κατσιατόρε (55' Γκόμες), Μάρκες (69' Ράμπουσιτς), Μαϊέτα, Αγκοστίνι (58' Αλμπερτάτσι), Ντοναντέλ, Σάλα, Χάλφρεντσον, Ιτούρμπε, Μαρκίνιο, Τόνι.

ΛΑΤΣΙΟ-ΜΠΟΛΟΝΙΑ: 1-0
Γήπεδο: Ολίμπικο

Τη νίκη με 1-0 πήρε η Λάτσιο επί της Μπολόνια σε ένα αδιάφορο ματς.

Μόλις στο 6ο Λεπτό το σουτ του Κεϊτά πέρασε μόλις άουτ, ενώ στο 18' και στο 23' ο Στογιάνοβιτς απέκρουσε τα σουτ των Καντρέβα και Κεϊτά. Η Λάτσιο άγγιξε τα γκολ σο 40ο λεπτό καθώς το σουτ του Καντρέβα τράνταξε το δοκάρι της Μπολόνια.

Το ματς στην επανάληψη ήταν πολύ κακό και είχε μόλις ένα καλό σουτ του Ροντρίγκες στο 77' με την μπάλα να περνά μόλις άουτ. Τη νίκη στη Λάτσιο έδωσε ο Μπίλια με πέναλτι στο 90+4'.

ΛΑΤΣΙΟ: Μπερίσα, Περεϊρίνια, Μπιάβα, Ντιας, Ράντου, Μπίλια, Λεντέσμα (88' Μινάλα), Λούλιτς, Καντρέβα (61' Άντερσον), Κλόζε (76' Τουνκαρά), Κεϊτά.

ΜΠΟΛΟΝΙΑ: Στογιάνοβιτς, Σόρενσεν, Νατάλι (46' Άντονσον), Τσερούμπιν, Κρέσπο, Πατζιέντζα, Τσεχ, Μορλέο, Μοσκαρντέλι, Ακουαφρέσκα (76' Ροντρίγκες), Λασάλτ (46' Ίμπσον)

ΜΙΛΑΝ-ΣΑΣΟΥΟΛΟ: 2-1
Γήπεδο: Σαν Σίρο

Η Μίαν έκανε το καθήκον της, κέρδισε με 2-1 τη Σασουόλο αλλά δεν μπόρεσε να προλάβει το Ευρωπαϊκό τρένο.

Η Μίαν μπήκε δυνατά στο ματς και μόλις στο 2ο λεπτό ο Μουντάρι με όμορφο μακρινό σουτ έκανε τα 1-0. Οι «ροσονέρι» συνέχισαν να πιέζουν και να δημιουργούν ευκαιρίες και στο 27ο λεπτό ο Ντε Γιονγκ με όμορφο φάουλ έκανε το 2-0.

Στο 55ο λεπτό ο Ραμί έσωσε προ του Ζάζα, ενώ στο 77' ο Πομίνι είπε όχι σε σουτ του Πατσίνι. Η Μίλαν είχε μείνει από το 68ο λεπτό με παίκτη λιγότερο, λόγω αποβολής του Μεσές. Στο 86ο λεπτό αποβλήθηκε και ο Καναβάρο της Σασουολο. Στο 89ο λεπτό ο Ντε Σίλιο έκανε πέναλτι και αποβλήθηκε και ο Ζάζα από τα 11 μέτρα έκανε το 2-1.

ΜΙΛΑΝ: Αμπιάτι, Ντε Σίλιο, Ραμί, Μεσές, Κονστάντ (63' Τζακάρντο), Μοντολίβο, Ντε Γιονγκ, Μουντάρι (59' Ελ Σααραουί), Τααράμπτ, Πατσίνι, Κακά (73' Μπαλοτέλι).

ΣΑΣΟΥΟΛΟ: Πομίνι, Μέντες (78' Τερανόβα), Καναβάρο, Αριάουντο, Λόνγκι, Τσίμπσα (73' Μασούτσι), Μανιανέλι, Μισιρόλι, Μπεράρντι, Ζάζα, Σανσόνε

ΚΙΕΒΟ-ΙΝΤΕΡ: 2-1
Γήπεδο: Μαρκ Αντόνιο Μπεντεγκόντι

Τη νίκη με 2-1 πήρε η Κιέβο σε ένα αδιάφορο ματς με την Ίντερ.

Στο 5ο μόλις λεπτό το σουτ του Παλόσκι πέρασε λίγο άουτ, ενώ εκείνο στο 9' τράνταξε το δοκάρι του Καρίθο. Η Ίντερ πίεσε κι άλλο στη συνέχεια, έκανε φάσεις και στο 41' ο Αντρεόλι με όμορφο σουτ έκανε το 1-0.

Στην επανάληψη η Κιέβο μπήκε καλύτερα και στο 73ο λεπτό ο Ομπίνα έφερε στα ίσα το σκορ. Τη νίκη στην Κιέβο έδωσε ο ίδιος παίκτης με όμορφο γκολ στο 89ο λεπτό.

ΚΙΕΒΟ: Σκουίτσι, Φρέι, Μπερναρντίνι, Νταϊνέλι (72' Ομπινα), Ρούμπιν, Λαζάρεβιτς, Ραντοβάνοβιτς (62' Κούπιζ), Μπεντιβόλιο, Χετεμάι (87' Καλέγιο), Ντραμέ, Λαζάρεβιτς, Παλόσκι

ΙΝΤΕΡ: Καρίθο, Ζανέτι, Καμπανιάρο (46' Καμπανιάρο), Αντρεόλι, Ντ'Άμπρόζιο, Ταϊντέρ, Κόβασιτς (82' Γκουαρίν), Καμπιάσο, Άλβαρες, Μπότα (85' Μπονατσόλι), Μιλίτο.

ΚΑΤΑΝΙΑ-ΑΤΑΛΑΝΤΑ: 2-1
Γήπεδο: Άντζελο Μασιμίνο

Τη νίκη με 2-1 πήρε η Κατάνια σε ένα αδιάφορο ματς με την Αταλάντα.

Το πρώτο μέρος ήταν πολύ μέτριο με την Αταλάντα να απειλεί στο 25ο λεπτό με το σουτ του Κονέ που πέρασε μόλις άουτ, ενώ στο 30' και το σουτ του Ντένις έφυγε μόλις άουτ.

Στο 57' ο Μπεργκέσιο αστόχησε από καλή θέση, ενώ στο 63' και η κεφαλιά του Μπεναλουάν έξυσε το δοκάρι του Φριζόν. Τελικά στο 65ο λεπτό ο Λόντι άνοιξε το σκορ για την Κατάνια, ενώ στο 68' ο Φεντάτο είχε δοκάρι. Στο 75' ο Φριζόν είπε όχι σε κεφαλιά του Μπετανκούρ, όπως έκανε και ο Σπορτιέλο στ 79' σε κεφαλιά του Μπεργκέσιο. Τελικά στο 81ο λεπτό ο Φριζόν είπε όχι σε σουτ του Ντένις αλλά στην επαναφορά ο Κονέ με προβολή έφερε στα ίσα το σκορ. τη νίκη στους Σικελούς έδωσε ο Μπεργκέσιο με γκολ στις καθυστερήσεις.

ΚΑΤΑΝΙΑ: Φριζόν, Καπουάνο, Μπελούτσι, Γκιομπέρ Μονζόν (89' Γκαρούφι), Ίζκο, Ρινάουντο, Φεντάτο (86' Αβένι), Λέτο (55' Λόντι), Μπεργκέσιο, Κάστρο

ΑΤΑΛΑΝΤΑ: Σπορτιέλο, Ραϊμόντι, Μπελίνι, Μπεναλουάν, Μπρίβιο (46' Καλντάρα), Κονέ, Κιγκαρίνι (65' Ολάουσον), Μπεζέλι, Μοράλες, Μπριέντζα (72' Μπετανκούρ), Ντένις.

ΤΖΕΝΟΑ-ΡΟΜΑ: 1-0
Γήπεδο: Λουίτζι Φεράρις

Μεγάλη νίκη με 1-0 πέτυχε η Τζένοα κόντρα στη Ρόμα με γκολ του Φετφατζίδης.

Πολύ μέτριο το πρώτο μέρος, με τη Ρόμα να απειλεί στο 9ο λεπτό με το σουτ του Ναϊνγκολάν που πέρασε μόλις άουτ, ενώ στο 19' ο Σκορούπσκι είπε όχι σε κεφαλιά του Μαρκέζε. Στο 25ο λεπτό το φάουλ του Λιάγιτς έξυσε το δοκάρι της Τζένοα.

Η Τζένοα ήταν πιο κινητική στην επανάληψη και τελικά στο 83' ο Φετφατζίδης έφυγε στην πλάτη της άμυνας των Ρωμαίων και με όμορφο πλασέ έκανε το 1-0. Μάλιστα στο 85' ο Σκορούπσκι απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Κονατέ.

ΤΖΕΝΟΑ: Πέριν, Ντε Μάιο, Μπουρδίσο, Μαρκέζε, Σεντουριόν (89' Μότα), Καμπράλ, Πορτανόβα, Βρσάλικο, Στουράρο, Καλαϊό (80' Κονατέ), Σκούλι (69' Φετφατζίδης)

ΡΟΜΑ: Σκορούπσκι, Μπενατιά, Τζεντβάι, Κάσταν, Μπάστος, Ναϊνγκολάν, Ταντέι, Ρίτσι (59' Ματσιτέλι), Φλορέντζι, Λιάγιτς (74' Τότι), Ντέστρο (78' Ντοντό).

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ-ΚΑΛΙΑΡΙ: 3-0
Γήπεδο: Γιουβέντους Στάντιουμ

Η Γιουβέντους μπήκε πάρα πολύ δυνατά στο ματς και στο πρώτο πεντάλεπτο έχασε 23 πολύ καλές ευκαιρίες, ενώ στο 8' ήρθε και το γκολ. Ο Πίρλο εκτέλεσε όμορφα φάουλ, η μπάλα βρήκε στο δοκάρι και στην πλάτη του Σιλβέστρι και κατέληξε στα δίχτυα της Κάλιαρι. Μάλιστα στο 15ο λεπτό ο Γιορέντε με πλασέ μέσα από τα μικρή περιοχή έκανε το 2-0, ενώ στο 22' και στο 23' τα σουτ των Τέβες και Κόσου πέρασαν μόλις άουτ. Η «Μεγάλη Κυρία» τριπλασίασε τα τέρματά της στο 40ο λεπτό, με τον Μαρκίζιο να παίρνει καταπληκτικά την μπάλα μέσα στην περιοχή και να τελειώνει τη φάση με άψογο βολέ.

Στην επανάληψη η Γιουβέντους έριξε στροφές, δεν πίεσε και το σκορ έμεινε στο 3-0.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Μπουφόν (54' Ρουμπίνιο), Κάσερες, Μπονούτσι, Ογκμπόνα, Λιχτστάινερ, Πογκμπά, Πίρλο (80' Πέπε), Μαρκίζιο, Ασαμόα, Τέβες, Γιορέντε (60' Οσβάλντο)

ΚΑΛΙΑΡΙ: Σιλβέστρι, Περικό, Ροσετίνι, Αστόρι (46' Μπαστρίνι), Αβελάρ Ντεσένα, Κόντι, Ταμπανέλι, Κόσου (66' Ιμπραΐμι), Πινίγια, Iμπαρμπό (89' Λόι).

Keywords
Τυχαία Θέματα