Φεύγει με 150.000 ευρώ ο Κάλα

15:38 26/1/2012 - Πηγή: AEK365

Ο νούμερο ένα στόχος της Σεβίλλης για το κέντρο της άμυνας, ακούει στο όνομα Χουάν Κάλα. Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής, που αγωνίζεται δανεικός στην ΑΕΚ, εξέφρασε την επιθυμία του να επιστρέψει στην πατρίδα του καθώς θεωρεί μεγάλη ευκαιρία να πάρει χρόνο συμμετοχής στην ομάδα που ανήκει, λόγω των συνθηκών. Η Ένωση από την πρώτη στιγμή ήταν ανένδοτη, ωστόσο η πίεση του ίδιου του ποδοσφαιριστή ήταν αφόρητη. Αυτός ήταν και ένας από τους λόγους για τους οποίους έγινε σήμερα έκτακτο Δ.Σ., με τις περισσότερος προτάσεις να συγκλίνουν

προς μία κατεύθυνση.

Σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζεται η πλευρά του παίκτη, ο οποίος και ενημερώθηκε επισήμως (όπως και η Σεβίλλη), η ΑΕΚ του δίνει το δικαίωμα να επιστρέψει, εφόσον η Σεβίλλη καταβάλει στην Ένωση το ποσό των 150.000 ευρώ. Χρήματα περίπου που έχει πάρει μέχρι στιγμής ο Ισπανός ποδοσφαιριστής, βάσει της συμφωνίας του. Να τονιστεί πως στον Κάλα δεν υπάρχουν οφειλές, αφού έχει πληρωθεί κανονικά μέχρι στιγμής, άρα η ΑΕΚ -θεωρητικά- έχει το πάνω χέρι στην υπόθεση και δεν κινδυνεύει από ενδεχόμενη προσφυγή.

Το γεγονός όμως ότι ο παίκτης πιέζει συνεχώς για την επιστροφή, ανάγκασε την ΑΕΚ να μπει σε... δεύτερες σκέψεις. Πλέον, μετά από αυτή την απόφαση και με δεδομένο ότι η Ένωση δεν μπορεί να προχωρήσει σε καμία μεταγραφή (ούτε καν να ανεβάσει παίκτη από τη δεύτερη ομάδα), στο ρόστερ θα απομείνουν -εφόσον η Σεβίλλη καταθέσει τα χρήματα- οι Μανωλάς, Δέλλας, Μπουγαΐδης και Χέλγκασον. Και βέβαια, ο προβληματισμός θα γίνει ακόμα μεγαλύτερος εφόσον τις επόμενες μέρες έρθει πρόταση και για τον Κώστα Μανωλά. Προσφορά, μάλιστα, που ίσως να αναγκάζει την ΑΕΚ να μην μπορεί να πει «όχι», όπως ισχυρίζονται οι Άγγλοι. Ωστόσο, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, πρόταση για τον νεαρό κεντρικό αμυντικό, δεν έχει φτάσει στα γραφεία.

Keywords
Τυχαία Θέματα