Φέρνει σέντερ φορ ο ΠΑΟ

08:47 8/7/2012 - Πηγή: AEK365

Λιγοστά κομμάτια απομένουν για να συμπληρωθεί το παζλ του νέου Παναθηναϊκού. Μετά την ολοκλήρωση των μεταγραφών των Πίντο, Βελάσκες (αμυντικοί), Σο (αμυντικό χαφ) και Σισόκο (ακραίος επιθετικός), την ανανέωση του συμβολαίου του Σπυρόπουλου και τις αναπροσαρμογές στις συμφωνίες με Μπουμσόνγκ και Κατσουράνη, οι «πράσινοι» έχουν λιγοστές εκκρεμότητες

στο ρόστερ.

Στόχος είναι να αποκτηθεί σίγουρα ένας σέντερ φορ περιοχής (έχει εντοπιστεί μία καλή περίπτωση από το εξωτερικό), ενώ θα γίνει και μία προσθήκη μεσοεπιθετικού εφόσον δεν παραμείνει ο Κουίνσι. Ο Γκανέζος μέσος επρόκειτο χθες αργά το βράδυ να είχε επαφή με τον μάνατζέρ του και η διοίκηση περιμένει την απάντησή του, τη στιγμή που έχει ουσιαστικά εξασφαλιστεί η συγκατάθεση της Αλ Σαντ για νέο δανεισμό του. Στον παίκτη προσφέρεται συμβόλαιο με 500.000 ευρώ το χρόνο, χωρίς τα μπόνους, ενώ ο ίδιος φέρεται να επιθυμεί πάγιες αποδοχές 600.000 ευρώ. Το θέμα πιθανώς να κλείσει και σήμερα. Από εκεί και πέρα, αύριο θα γίνει συνάντηση με τον Γιώργο Καραγκούνη και υπάρχει αισιοδοξία πως θα ανανεώσει το συμβόλαιό του για να ολοκληρώσει την καριέρα του στο «τριφύλλι».

Ικανοποίηση για τα μέλη

Τα 1.535 μέλη είχε φτάσει το πρωί της Κυριακής η «Παναθηναϊκή Συμμαχία» , με το συγκεντρωθέν ποσό να ανέρχεται πλέον στο 1.422.175 ευρώ. Ο Γιάννης Αλαφούζος εκτιμά πως τα μέλη μπορούν να φτάσουν τις 45.000 μέχρι το τέλος του Ιουλίου, καθώς όπως αναφέρει διαδικτυακά εγγράφεται το 1/5 του συνόλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα