Φερέιρα μαινόμενος

09:05 6/12/2011 - Πηγή: AEK365

Στο ημίχρονο του αγώνα με τον Άρη στο "Κλ. Βικελίδης", ο Ζεσουάλδο Φερέιρα ήταν εξοργισμένος με την αγωνιστική εικόνα του Παναθηναϊκού και έκανε δριμύτατες παρατηρήσεις στους παίκτες τους με τους Σαριέγκι, Βύντρα και Καπίνο να... ακούνε τα περισσότερα. Συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος τεχνικός φέρεται να είπε στην ανάπαυλα: "Τι είναι αυτά τα πράγματα; Δεν μπήκατε καν στο παιχνίδι.

Είμαστε ομάδα χωρίς αρχή και τέλος".

Ο... εξάψαλμος αναμένεται να συνεχιστεί σήμερα που η ομάδα ξεκινά προετοιμασία για την αναμέτρηση κόντρα στον Νέο Πανιώνιο στην Νέα Σμύρνη με τον Φερέιρα να σκοπεύει να κάνει αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα.

Στα διοικητικά, ο χρόνος περνάει, η επιθυμία του Βαρδινογιάννη να απεμπλακεί από τα διοικητικά είναι δεδομένη ωστόσο το τοπίο παραμένει ομιχλώδες. Στο σημειρνό Δ.Σ., ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Δημήτρης Γόντικας θα ενημερώσει και για την νέα αναβολή που υπήρξε στο θέμα του πρίγκιπα Σουλτάν Αλ Σαούντ αλλά και για την στασιμότητα που παρατηρείται στο θέμα της Arboris Capital η οποία δεν έχει φέρει ακόμα πρόταση από υποψήφιο επενδυτή. Με αυτά τα δεδομένα, το οικονομικό πρόβλημα αναμένεται να γιγαντωθεί παρά τα νέα εισιτήρια διαρκείας που εκδόθηκαν πρόσφατα σε προσιτές τιμές.

Keywords
Τυχαία Θέματα