«Φαβορί ο Παναθηναϊκός»

18:31 15/11/2011 - Πηγή: AEK365

Η Μπάμπεργκ έχει πολύ δύσκολη αποστολή καθώς αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο της πέμπτης αγωνιστικής της Ευρωλίγκα. Αυτό παραδέχτηκε και ο προπονητής της,Κρις Φλέμινγκ, που μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης είπε:

«Η άποψή μου είναι πως ο Παναθηναϊκός, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας και η Μπαρτσελόνα είναι οι τρεις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Μία από αυτές θα είναι και η νικήτρια της διοργάνωσης. Ο

Παναθηναϊκός είναι μια δεμένη ομάδα. Παίζουν πολύ κλειστά, έχουν πολλά όπλα και έναν πολυνίκη προπονητή. Όλα αυτά αποτελούν ήδη μεγάλο πλεονέκτημα για τους «πράσινους». Ο Παναθηναϊκός κράτησε τον πυρήνα της ομάδας που έφτασε πέρυσι στην κορυφή. Έχουν μία πολύ συμπαγή ομάδα, που διαθέτει πολλά όπλα και έναν προπονητή που έχει κατακτήσει τα πάντα. Είναι χωρίς αμφιβολία μία μεγάλη ομάδα. Εμείς πιστεύω πως αποδείξαμε από πέρυσι ότι μπορούμε να κερδίσουμε τις μεγάλες ομάδες στην έδρα μας. Σίγουρα οι πρώτες αγωνιστικές στην Ευρωλίγκα δεν ήταν τόσο καλές για μας, αλλά είμαστε σε καλό δρόμο σαν ομάδα και θέλουμε να νικήσουμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα