«Φαβορί ο Ολυμπιακός»

20:34 23/11/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Μάκης Κατσαβάκης μίλησε για το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό και έχρισε το απόλυτο φαβορί για το πρωτάθλημα τους «ερυθρόλευκους».

Αναλυτικά, ο πρώην τεχνικός του Άρη μίλησε στον NovaΣπορ FM 94,6:

Για το προσεχές ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: «Ο Ολυμπιακός

έκανε μια πολύ καλή προσπάθεια στο Τσάμπιονς Λιγκ και θα μπορούσε να τα πάει ακόμη καλύτερα, αλλά έκανε μια αξιοπρεπή πορεία. Πλέον κοιτάζει μόνο το πρωτάθλημα.

Ο ΠΑΟΚ θέλει να απαλύνει τον πόνο του από το τελευταίο παιχνίδι απέναντι στον Παναθηναϊκό, αλλά δεν πρόκειται για τον παλιό ΠΑΟΚ που είχε τις μεγάλες ηγετικές μορφές. Θα είναι μια ομάδα που θα κοντράρει όσο μπορεί τον Ολυμπιακό. Δεν τίθεται θέμα πρωταθλητή ακόμη και αν χάσει ο Ολυμπιακός, καθώς είναι πανίσχυρος. Είναι το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος».

Για τα υπόλοιπα ματς της 12ης αγωνιστικής: «Όλα τα παιχνίδια έχουν ενδιαφέρον. Ο Αστέρας Τρίπολης έχοντας δει την τελευταία του εμφάνιση παίζει ωραίο ποδόσφαιρο και μπορεί φέτος να πετύχει την μεγαλύτερή του διάκριση. Το ίδιο και ο Πανιώνιος που παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο».

Για την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Λεβαδειακό: «Ο Έβαλντ Λίνεν είναι έμπειρος και δεν θα αφήσει τους παίκτες να επαναπαυτούν μετά τη νίκη επί της Βέροιας με 4-0. Με τη βοήθεια του κόσμου πιστεύω πως θα τα πάει καλά. Ο Λεβαδειακός είναι καλός και δείχνει πως έχει βρει τον εαυτό του. Έχει δυνατότητες και γι' αυτό πιστεύω πως στη συνέχεια θα τα πάει ακόμη καλύτερα».

Για την αλλαγή προπονητή στον Παναθηναϊκό: «Τα παιδιά που δεν ήταν βασικοί θέλουν να δείξουν την αξία τους, ενώ οι βασικοί δεν αισθάνονται σίγουροι, με αποτέλεσμα να ανεβάζουν την απόδοση τους. Αυτό διαρκεί το πολύ για τρία με τέσσερα παιχνίδια, όμως μετά υπάρχουν πάλι γκρίνιες. Ωστόσο, επειδή ξέρω τον Χουάν, είναι ένας εξαιρετικός προπονητής και σπουδαίος χαρακτήρας και πιστεύω πως μπορεί να συνεχίσει την ανοδική πορεία του Παναθηναϊκού».

Για την μάχη στην «ουρά» της βαθμολογίας: «Είναι πρωτόγνωρη αυτή η κατάσταση για την Σούπερ Λίγκα, δηλαδή τόσες ομάδες να διεκδικούν την παραμονή τους. Από εκεί και πέρα, θα μετρήσει κατά πόσο θα έχουν ηρεμία και αν θα έχουν οικονομικά προβλήματα».

Για το μέλλον του: «Θέλω να δουλέψω, θέλω να συνεχίσω το έργο σε κάποια ομάδα και ελπίζω να βρεθώ σύντομα σε μία».

Keywords
Τυχαία Θέματα