Φαρινόλα: Η ΑΕΚ έχει στόφα μεγάλης ομάδας

17:48 17/10/2014 - Πηγή: AEK365

Έχει...οργώσει τα γήπεδα των μικρών κατηγοριών. Πέρυσι με τον Απόλλωνα έδειξε πως έχει μία θέση στη Σούπερ Λίγκα. Ωστόσο το 2015 θα τον βρει με τον Απόλλων Σμύρνης να μάχεται για την επάνοδο στη Σούπερ Λίγκα. Ο Πάολο Φαρινόλα σήμερα, πονάει. Αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα στη μέση αλλά κάνει τα πάντα για να παίξει τη Κυριακή απέναντι στην ΑΕΚ, ένα ματς που όπως τόνισε στο aek365 δεν θέλει να το χάσει.

Ο επιθετικός του Απόλλωνα μιλάει για την

Κυριακάτικη αναμέτρηση στο ΟΑΚΑ, για το Πρωτάθλημα της Football League, χαρακτηρίζει πολεμικό το παιχνίδι που παίχτηκε στο Αίγιο, ενώ μίλησε για τους στόχους της ομάδας του και τον προπονητή του Νίκο Κωστένογλου.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Πάολο Φαρινόλα:

Πάολο καλησπέρα. Την Κυριακή η ομάδα σου αντιμετωπίζει την ΑΕΚ...


«Είναι ένα δύσκολο ματς για μας παίζουμε απέναντι σε μία μεγάλη ομάδα όπως είναι η ΑΕΚ. Η ΑΕΚ πρέπει να βρίσκεται ψηλά και να επιστρέψει άμεσα στη Σούπερ Λίγκα. Είναι ένας αγώνας που και οι δύο ομάδες θέλουν την άνοδο. Θα είναι το πρώτο εντός έδρας ματς της ΑΕΚ φέτος και με το κόσμο στο πλάι της θα είναι αρκετά δύσκολο για μας».

Από το ματς τι θα διεκδικήσει η ομάδα σου;

«Το θετικό αποτέλεσμα.Πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι σε αυτό το ματς για να πάρουμε κάτι αν θέλουμε από αυτό το ματς».

Έχεις παρακολουθήσει την ΑΕΚ; Ποιο είναι το δυνατό της σημείο;

«Η ανάπτυξη της ομάδας. Αυτό κατά τη γνώμη μου είναι το δυνατό της σημείο. Η ανάπτυξη κυρίως από τις πτέρυγες».

Έχεις ξεχωρίσει κάποιον παίκτη; Ποιος κατά τη γνώμη σου είναι ο παίκτης κλειδί;

«Οι παίκτες που ξεχωρίζω από την ΑΕΚ εγώ είναι ο Μπαρμόσα και ο Μάνταλος. Πολύ καλοί και επιθετικοί παίκτες».

Πάολο, έχεις... «φάει» τα γήπεδα της Β' Εθνικής με το κουτάλι... Ποια πιστεύεις είναι τα στοιχεία-κλειδιά που πρέπει να έχει η ΑΕΚ για να πάρει μία εύκολη άνοδο στη Σούπερ Λίγκα και να ξεμπερδεύει με αυτές τις κατηγορίες;

«Η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει ομάδες που θα θέλουν να πάρουν κάτι από τους αγώνες μαζί της. Αλλά η ΑΕΚ είναι ΑΕΚ. Έχει στόφα σαν ομάδα. Δεν θα πάει σε μία έδρα για να πάρει ένα αποτέλεσμα. Θα πάει σε μία έδρα να παίξει ποδόσφαιρο και να πάρει τη νίκη».

Το σχόλιό σου για τον αγώνα της ΑΕΚ στο Αίγιο τη περασμένη Κυριακή...

«Τι ξύλο ήταν αυτό; Μιλάμε για πολύ ξύλο όχι αστεία. Δεν υπάρχει αυτό το πράγμα. Είδα αυτό το video οκτώ λεπτών με τα μαρκαρίσματα γιατί δεν είδα όλο το ματς υπήρξαν πολλά σκληρά μαρκαρίσματα... Και ο διαιτητής άφησε πολλά τέτοια ατιμώρητα. Το ματς ήταν πολεμικό. Στην ΑΕΚ θα πρέπει να καταλάβουν ότι θα βρουν πολλές τέτοιες ομάδες και πως σε πολλούς αγώνες θα αντιμετωπίσει τέτοιες καταστάσεις».

Αναφορικά με τον Απόλλωνα και τους στόχους της ομάδας;

«Στόχος είναι η άνοδος. Ευελπιστώ και με βάση το υλικό που έχουμε θα τα καταφέρουμε και θα επιστρέψουμε εκεί όπου ανήκει και η ομάδα».

Το σχόλιό σου για τον προπονητή σου, Νίκο Κωστένογλου;

«Με τον προπονητή δουλεύουμε πάρα πολύ. Βοηθά πάρα πολύ να πετύχει η ομάδα το στόχο της. Έχει διάθεση έχει γνώσεις. Ελπίζω όλοι μαζί να τα καταφέρουμε γιατί δουλεύουμε σκληρά».

Keywords
Τυχαία Θέματα