Φάουλ του Ιμπραΐμοβιτς με 8χρονο θαυμαστή του

11:25 12/11/2013 - Πηγή: AEK365

Ο 8χρονος Χαϊρουντίν Καμένιας από την Σερβία έχει, δυστυχώς, λίγο χρόνο ζωής εξαιτίας μιας σοβαρής μορφής λευχαιμίας από την οποία πάσχει εδώ και δυο χρόνια και πριν λίγο καιρό είχε γίνει γνωστό πως μια από τις τελευταίες επιθυμίες του πιτσιρικά ήταν να δει από κοντά το ίνδαλμα του, τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.
Ο Σουηδός επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν περιορίστηκε στο να στείλει μια υπογεγραμμένη φανέλα και ένα μήνυμα, μέσω βίντεο, στον 8χρονο ο οποίος όμως ήθελε πάση θυσία να δει από κοντά τον Ιμπραΐμοβιτς.

Έτσι λοιπόν δεν δίστασε, παρά την κατάσταση της υγείας του, να ταξιδέψει μαζί με την οικογένεια του και όλο τον απαραίτητο ιατρικό εξοπλισμό μέχρι το Παρίσι. Οι γονείς του μάλιστα είχαν επικοινωνία με ανθρώπους της Παρί για να κανονιστεί το ραντεβού με τον Ιμπραΐμοβιτς.
Σημειώνεται πως τα έξοδα του ταξιδιού ανέλαβε η φιλανθρωπική οργάνωση "Light For Tomorrow" με έδρα την Γερμανία.
Όμως η απογοήτευση του 8χρονου ήταν μεγάλη καθώς δεν μπόρεσε να συναντήσει το ίνδαλμα του ούτε μετά το παιχνίδι με την Νις το Σάββατο αλλά ούτε και την επόμενη μέρα.
Όπως λένε οι γονείς του παιδιού, οι άνθρωποι της Παρί Σεν Ζερμέν τους γέμισαν με υποσχέσεις αλλά τελικά ο Σουηδός επιθετικός παρέμεινε άφαντος. Η μητέρα του 8χρονου είπε πως "δεν κατάφερα να εκπληρώσω την τελευταία επιθυμία του γιου μου και αυτό με πληγώνει. Πιστεύαμε πως μπορούσαμε να τον συναντήσουμε, όμως παρά τις επαφές με την Παρί και τις τεράστιες προσπάθειες από την πλευρά μας, δεν τα καταφέραμε και χρειάστηκε να πούμε στον Χαϊρουντίν ένα ψέμα πως ο Ζλάταν ήταν άρρωστος και μπήκε στο νοσοκομείο. Η ιστορία αυτή θα μπορούσε να ήταν παραμύθι όμως κατέληξε να μην έχει happy end".
Τελικά μετά από συνεχείς αναβολές από την πλευρά της Παρί, ο μικρός Χαϊρουντίν μαζί με την οικογένεια του έφυγε από το Παρίσι μετά από τρεις μέρες με λιμουζίνα της ομάδας να τους συνοδεύει μέχρι το αεροδρόμιο για να επιστρέψουν στο Σεράγεβο.

Keywords
Τυχαία Θέματα