Φανέλα, α λα… Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

10:04 13/7/2013 - Πηγή: AEK365

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της Live Sport, στη συμφωνία της ΑΕΚ με την Puma, η Ένωση κατάφερε να εξασφαλίσει ότι τα σχέδια για τις νέες εμφανίσεις της ομάδας θα γίνουν αποκλειστικά για εκείνη. Αναλυτικά, το ρεπορτάζ αναφέρει: «Η «Live Sport» αποκάλυψε χθες πως η νέα φανέλα της ΑΕΚ

θα είναι κίτρινη για τους εντός έδρας αγώνες και μαύρη για τους εκτός. Επίσης διαβάσατε αποκλειστικά πως θα έχει μία ιδιαίτερη λεπτομέρεια, η οποία θα την κάνει μοναδική (οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτό που θα την κάνει ξεχωριστή θα είναι το υδατογράφημα είτε του δικεφάλου, είτε της Αγιά Σοφιάς).
Όπως διέρρευσε, στο deal που έκλεισε ο Δημήτρης Μελισσανίδης με την εταιρεία Sportswind, η οποία διαχειρίζεται πλέον τα προϊόντα της Puma στην Ελλάδα (καθώς η Puma Hellas έχει βαρέσει... κανόνι), κατάφερε να εξασφαλίσει τη μοναδικότητα της φανέλας της ΑΕΚ, κάτι που συμβαίνει συνήθως σε ομάδες με μεγάλα brand name. Για παράδειγμα κάτι τέτοιο καταγράφηκε πέρσι με την καρό φανέλα που χρησιμοποίησε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (η οποία είναι της εταιρείας NIKE). Η ΑΕΚ αλλάζει επίπεδο και αυτό αποδεικνύεται καθημερινά...».

Keywords
Τυχαία Θέματα