Φανατική... συνήθεια

22:26 2/9/2012 - Πηγή: AEK365

ΟΣΦΠ-ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: 4-0

ΓΗΠΕΔΟ: Γεώργιος Καραϊσκάκης

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γουργιώτης (Φθιώτιδας)

Η παράδοση που θέλει τον Ολυμπιακό να μην αντιμετωπίζει προβλήματα όταν υποδέχεται τον Λεβαδειακό συνεχίστηκε με τους "ερυθρόλευκους" να επικρατούν με 4-0 στο μισοάδειο "Καραϊσκάκη".

Η ομάδα του Ζαρντίμ άνοιξε το σκορ μόλις στο 5ο λεπτό όταν μετά από φάουλ, που αμφισβητήθηκε έντονα από τους φιλοξενούμενους, η μπάλα κατέληξε στο

Σιόβα ο οποίος με κοντινό πλασέ έκανε το 1-0. Στο 38' ήρθε και το δεύτερο γκολ όταν ο Μασάδο εκτέλεσε φάουλ, ο Κυριακίδης μπλόκαρε αλλά ο Παπάζογλου του πήρε την μπάλα από τα χέρια, αυτή κατέληξε στον Τζιμπούρ που δεν δυσκολεύτηκε να γράψει το 2-0. Ανύπαρκτος στον δεύτερο μέρος ο Λεβαδειακός με τον Ολυμπιακό στο 63' να πετυχαίνει και τρίτο γκολ, αυτή τη φορά με προβολή του Μανιάτη, και να βάζει τέλος στη... σεμνή τελετή. Σχεδόν δέκα λεπτά μετά (74') ο Τζιμπούρ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Λεονάρντο Ζαρντίμ): Κάρολ, Χολέμπας, Σιόβας, Παπάζογλου, Τοροσίδης, Μανιάτης, Μοδέστο, Ιμπαγκάσα (73'Φουστέρ), Μασάντο, Αμπντούν (80'Φετφατζίδης), Τζιμπούρ (85'Πάντελιτς).

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Γιώργος Παράσχος): Κυριακίδης, Μεντί, Λισγάρας, Χοσέμι, Μαχαίρας, Κόρμπος, Ζησόπουλος (70'Κοτίτσας), Ροτζέριο, Πόι (57'Ναπολεόνι), Ακόστα, Βασιλείου (75'Σαχπεκίδης).

Keywords
Τυχαία Θέματα