Φαν… Πέρασε

23:40 23/11/2011 - Πηγή: AEK365

CHAMPIONS LEAGUE 6ος ΟΜΙΛΟΣ

ΑΡΣΕΝΑΛ-ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: 2-1

ΓΗΠΕΔΟ: Emirates

Με πρωταγωνιστή τον Ρόμπιν Φαν Πέρσι η Άρσεναλ νίκησε με 2-1 την Ντόρτμουντ και προκρίθηκε στην επόμενη φάση.Οι Γερμανοί απείλησαν πρώτοι όταν στο 5ο λεπτό ο Καγκάβα έκανε το σουτ και ο Σέζνι μπλόκαρε. Τρία λεπτά μετά ο Λεβαντόφσκι έπιασε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε

άουτ. Η Άρσεναλ είχε μια καλή φάση στο 11' με κεφαλιά του Φαν Πέρσι ενώ ο Κλοπ προχώρησε σε δύο αναγκαστικές αλλαγές έως το 30'. Λίγο πριν λήξει το ημίχρονο ο Σμέλτζερ δοκίμασε το πόδι του με τον Σέζνι να διώχνει. Μόλις στο 49' στο δεύτερο μέρος ήρθε το γκολ για την Άρσεναλ με τον Σονγκ να κάνει την σέντρα και τον Φαν Πέρσι με κεφαλιά να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα. Από εκεί και πέρα ο ρυθμός ήταν κακός και όλα κρίθηκαν στο 86' όταν ο Αρτέτα εκτέλεσε το κόρνερ, ο Φερμάελεν έκανε την κεφαλιά και ο Φαν Πέρσι από κοντά έγραψε το 0-2. Η Ντόρτμουντ κατάφερε να μειώσει στις καθυστερήσεις με τον Καγκάβα.

ΑΡΣΕΝΑΛ: Σέζνι, Μερτεζάκερ, Κονσιελνί (83'Ντζουρού), Φερμάελεν, Σάντος, Αρτέτα, Ράμσεϊ, Σονγκ, Ζερβίνιο, Γουόλκοτ (86'Ντιαμπί), Φαν Πέρσι.

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Βαϊντενφέλερ, Χούμελς, Πίστσεκ, Σαντάνα, Σμέλτζερ, Κελ (64'Μπάριος), Γκέτζε (29'Πέρισιτς)(, Μπέντερ (25'Λάιτνερ), Καγκάβα, Λεβαντόφσκι, Γκροσρόιτζ.

Keywords
Τυχαία Θέματα