Φαν Χάαλ: Με τέτοια αποτελέσματα αποκτάς αυτοπεποίθηση

14:28 24/7/2014 - Πηγή: AEK365

Στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας εν όψει της νέας σεζόν, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κέρδισε 7-0 τους Λος Άντζελες Γκάλαξι με τον Λουίς Φαν Χάαλ να υποστηρίζει πως τέτοια αποτελέσματα δίνουν αυτοπεποίθηση σε μια ομάδα.
Σε δηλώσεις του ο Ολλανδός τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τόνισε: "Αυτό το αποτέλεσμα πάντα μετράει. Με τέτοια αποτελέσματα αποκτάς αυτοπεποίθηση. Είναι φανταστικό το πώς απέδωσαν οι παίκτες μου. Όταν μας βλέπει κάποιος στην προπόνηση μπορεί να περιμένει κάτι, αλλά όχι σκορ 7-0. Ήταν μια έκπληξη, όμως πετύχαμε όμορφα γκολ

και κάναμε καλές επιθέσεις".
Για το 3-5-2 που χρησιμοποίησε, ο Φαν Χάαλ δήλωσε: "Παρουσιάσαμε ένα νέο σύστημα, το οποίο δοκιμάσαμε μόλις δυο φορές στην προπόνηση σε γήπεδο 11Χ11. Αλλά τα παιδιά φαίνεται να το αφομοιώνουν. Την περασμένη εβδομάδα μας έλειπαν δέκα παίκτες, που έπαιξαν στο παιχνίδι. Όταν θες να αλλάξεις ένα σύστημα, πρέπει να το κάνεις άμεσα. Δεν έχουμε χρόνο να προετοιμαστούμε για άλλα πράγματα. Το άλλο σύστημα που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε είναι το 4-3-3, κάτι που τα παιδιά παίζουν αρκετά χρόνια. Μπορώ να το αλλάξω, αν δεν δουλέψει. Με την ποιότητα των παικτών που έχουμε, μπορώ να παίξω με 4-3-3 με τρεις επιθετικούς στον πάγκο, όμως θέλω να παίζω με δυο επιθετικούς".

Keywords
Τυχαία Θέματα