Φαν Χάαλ: Έκπληξη οι οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

12:02 1/1/2015 - Πηγή: AEK365

Στο διάστημα που βρίσκεται στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η στάση των οπαδών έχει εκπλήξει ευχάριστα τον Λουίς Φαν Χάαλ, όπως αποκάλυψε ο ίδιος, και σημείωσε πως σε αντίθεση με ό,τι συνέβαινε σε Μπαρτσελόνα και Μπάγερν Μονάχου, στο Μάντσεστερ στέκονται όρθιοι και χειροκροτούν.
Σε ερώτηση τι είναι αυτό που τον έχει εκπλήξει στην έως τώρα παρουσία του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Ολλανδός τεχνικός απάντησε το εξής: "Οι οπαδοί της ομάδας. Ποτέ δεν είχα την εμπειρία που είτε χάνεις, είτε φέρνεις μια ισοπαλία εντός έδρας, οι οπαδοί

ακόμα σε χειροκροτούν δείχνοντας την εμπιστοσύνη τους σε σένα. Στη Μπαρτσελόνα θα είχαν εμφανιστεί λευκά μαντήλια, στη Μπάγερν Μονάχου θα υπήρχαν σφυρίγματα, στον Άγιαξ θα φώναζαν στον... φίλο μου, τον Κρόιφ, να με αντικαταστήσει. Εδώ στέκονται όρθιοι και σε χειροκροτούν. Είναι απίστευτο".
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι αήττητη εδώ και εννέα παιχνίδια και στην υπενθύμιση πως η Μπάγερν Μονάχου, με αυτόν στο τιμόνι, ήταν στην ίδια ακριβώς θέση και τελικά κατέκτησε το πρωτάθλημα, ο Λουίς Φαν Χάαλ δήλωσε: "Νομίζω ότι έχω περισσότερους πόντους τώρα με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, από ό,τι είχα με τη Μπάγερν Μονάχου την ίδια στιγμή εκείνη τη χρονιά. Αλλά στο τέλος της σεζόν, ήμασταν πρωταθλητές. Αλλά δεν μπορείς να συγκρίνεις το γερμανικό πρωτάθλημα με το αγγλικό. Είναι μήλα με αχλάδια (σ.σ. ολλανδική έκφραση). Όλα εξαρτώνται από τη Τσέλσι και τη Μάντσεστερ Σίτι".

Keywords
Τυχαία Θέματα