Φαλκάο: Στην Μονακό για πολλά χρόνια

13:38 18/6/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Ρανταμέλ Φαλκάο από την ερχόμενη σεζόν θα αγωνίζεται στην Μονακό, που έδωσε 60 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει, και υπογράμμισε πως θέλει να βοηθήσει την ομάδα του πριγκιπάτου να φτάσει σε επιτυχίες προσθέτοντας πως η παραμονή του στην Μονακό ελπίζει να κρατήσει για πολλά χρόνια.
Σε δηλώσεις του, ο Κολομβιανός επιθετικός ρωτήθηκε αν στόχος του είναι να μείνει στην Μονακό για 1-2 χρόνια, να πάρει πολλά λεφτά και μετά να πάρει μεταγραφή σε μεγαλύτερο σύλλογο. Ο Φαλκάο απάντησε ως εξής: "Η παραμονή

μου στην Μονακό, ελπίζω να είναι μακροπρόθεσμη. Θέλω να βοηθήσω τον σύλλογο να φτάσει σε επιτυχίες. Πιστεύω πως σιγά-σιγά όλοι θα θέλουν να έρθουν στην ομάδα μόλις καταλάβουν τι έχει αρχίσει να φτιάχνεται εδώ".
Ο Φαλκάο απάντησε και σε όσους του άσκησαν κριτική για την απόφαση του να επιλέξει την Μάντσεστερ Σίτι παρόλο που τον ζητούσαν Μάντσεστερ Σίτι και Τσέλσι: "Όταν επέλεξα να πάω στην Ατλέτικο Μαδρίτης πριν δυο χρόνια, πάλι με κατέκριναν. Το πλάνο της διοίκησης είναι μακροπρόθεσμο. Είμαι σίγουρος ότι θα φτάσει στο υψηλότερο επίπεδο του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου σύντομα και αυτός είναι ο κυριότερος λόγος για τον οποίο πείστηκα".

Keywords
Τυχαία Θέματα