Φάμπρι: Η καλύτερη μας εμφάνιση

23:44 23/1/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Φάμπρι τα έβαλε με τον διαιτητή Μάνταλο και εξήρε την ομάδα του τονίζοντας πως ήταν το καλύτερο παιχνίδι από τη μέρα που ανέλαβε τον Παναθηναϊκό!"Ο διαιτητής πρέπει να μας ζητήσει συγγνώμη. Από ένα λάθος του προήλθε το σημερινό αποτέλεσμα. Δεν έκανα δεύτερη και τρίτη αλλαγή επειδή θεωρούσα οτι ελέγχαμε τον αγώνα. Δεχθήκαμε ένα ισχυρό σοκ, όμως τώρα πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και να τερματίσουμε στην πρώτη πεντάδα", τόνισε αρχικά ο Ισπανός προπονητής του τριφυλλιού και πρόσθεσε:

"Είμαι ευχαριστημένος από το

παιχνίδι, ήταν το καλύτερο από την ημέρα που ήρθα στην ομάδα. Ο κύριος με τα μαύρα αποφασίζει, αυτός παίζει το βασικό ρόλο. Δεν είναι δικαιολογία για την ήττα. Όμως το σημείο στο οποίο βγήκε η μπάλα και το σημείο από το οποίο εκτελέστηκε το πλάγιο είναι 10-15 μέτρα μπροστά. Δεν ψάχνω δικαιολογίες, αλλά ας δει ο διαιτητής της φάση και αν έχω δίκιο να ζητήσει συγγνώμη. Επαναλαμβάνω ότι αυτό ήταν το καλύτερο παιχνίδι που κάναμε από τη μέρα που ήρθα. Δουλέψαμε συλλογικά, είναι άδικος ο αποκλεισμός".

Σε ερώτηση για το αν μπορεί να τεθεί θέμα υποβιβασμού του Παναθηναϊκού, ο Φάμπρι απάντησε: "Πάντοτε πρέπει να είμαστε με τη σκέψη ότι πηγαίνουμε προς τα πάνω. Δεν περνάει από το μυαλό μας η σκέψη του υποβιβασμού. Είδα μια ομάδα σήμερα πιο ισορροπημένη. Σίγουρα της έλειπαν κάποια στοιχεία αλλά δεν θα μπορούσε ο Παναθηναϊκός να μπλέξει σε τέτοια σενάρια!".

Για τα συμπεράσματά του μετά από 2 εβδομάδες: "Αρχίζουμε και πατάμε τα πλήκτρα. Ο Παναθηναϊκός είχε προβλήματα, ήταν και συνεχίζει να είναι άρρωστος. Προσπαθούμε να του δώσουμε τα καλύτερα φάρμακα. Με λίγη τύχη θα μπορέσουμε να είμαστε στην πεντάδα".

Keywords
Τυχαία Θέματα