Εξοργισμένος ο Κωστούλας

17:15 8/1/2013 - Πηγή: AEK365

Η εμφάνιση του Παναιτωλικού και όχι η ήττα 3-0 από τη Νίκη Βόλου ήταν αιτία που ο Φώτης Κωστούλας ήταν έξω φρενών με τους παίκτες της ομάδας.

Ο πρόεδρος του συλλόγου του Αγρινίου έκανε στάση πληρωμών στους ποδοσφαιριστές, τους οποίους έθεσε προ των ευθυνών τους και προανήγγειλε, μέσα από δηλώσεις του, αποχωρήσεις.

Επιπλέον τόνισε ότι δεν τίθεται θέμα αποχώρησης του προπονητή, καθώς, όπως χαρακτηριστικά είπε, δεν ευθύνεται εκείνος όταν κάποιοι παίκτες είναι αδιάφοροι και δεν προσπαθούν μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Κωστούλας:

Για το παιχνίδι με τη Νίκη:

«Δεν έχει σημασία μόνο η ήττα αυτή καθ' αυτή. Η εμφάνιση της ομάδας ήταν αυτή που με έκανε έξω φρενών. Περίμενα να δούμε μια ομάδα να στέκεται καλύτερα στο γήπεδο και να παλεύει. Αν έχανε γιατί ο αντίπαλος ήταν καλύτερος είναι κάτι διαφορετικό, από το να χάσει χωρίς να κάνει καν προσπάθεια. Είναι κάτι που τον καθένα εκνευρίζει και τον κάνει έξω φρενών».

Για τη συνάντηση που είχε με το ποδοσφαιρικό τμήμα την επόμενη της ήττας:

«Τους είπα ότι είναι περίοδος μεταγραφών και όποιοι δεν μπορούν ν' ανταπεξέλθουν στον πρωταγωνιστικό στόχο που έχει η ομάδα, να το σκεφτούν. Έχουμε μερικές μέρες να σηκωθούν να φύγουν. Να πάρουν τα δελτία τους να πάνε σε άλλη ομάδα. Βέβαια, δεν ξέρω πόσοι θα το πάρουν απόφαση και με ποιον τρόπο, αλλά θα συζητήσουμε με το συμβούλιο και αν δεν φύγουν μόνοι τους αυτοί που θέλουμε να φύγουν, θα το αποφασίσουμε εμείς».

Για την «στάση πληρωμών»:

«Τους έβαλα όλους προ των ευθυνών τους. Τους είπα ότι από δω και στο εξής δεν έχει άλλα χρήματα. Ξεχάστε τα. Θα τα πάρετε μόνο με προσφυγή και φασαρίες γραφειοκρατικές. Το είπα και το ξεκαθάρισα. Αυτό ισχύει για όλους. Αν μέχρι να τελειώσει το πρώτος γύρος είμαστε μέσα στην τριάδα, θα κάνω μια μικρή πληρωμή και θα σας παρακολουθώ. Αν δεν είμαστε, θα τα πάρετε από τον Ιούνιο και ύστερα και με προσφυγές. Δεν ξαναπληρώνω. Τους είπα, σκεφτείτε τα οικονομικά σας και αν κάποιος νομίζει ότι με αυτό τον τρόπο δεν μπορεί ν' ανταπεξέλθει, να φύγει τώρα και να βρει άλλη ομάδα. Τώρα, αυτή την εβδομάδα, για να έχουμε και εμείς χρόνο να τους αντικαταστήσουμε».

Για το αν έχουν «στοχοποιηθεί» κάποιοι παίκτες:

«Ορισμένοι δεν θα μπορέσουν να βοηθήσουν όσο έπρεπε και είναι να φύγουν. Από εκεί και ύστερα, περιμένουμε αν και κάποιος άλλος θέλει. Αν αυτοί που έχουμε στο μυαλό μας φύγουν και εκείνοι που θέλουμε να έρθουν βοηθήσουν, θα πούμε ότι κάναμε τομή μέχρι το κόκκαλο».

Για το αν αλλάζει ο μεταγραφικός σχεδιασμός:

«Δεν περιμέναμε αυτή την εξέλιξη, γιατί θεωρούσαμε με τις μεταγραφές που ήδη κάναμε και μία δύο που είχαμε στο μυαλό μας να κάνουμε, θα μπορούσαν να φτάσουν και να μας καλύψουν. Αλλά βλέποντας την ομάδα και συγκεκριμένους παίκτες σ' αυτή την κατάσταση, θεωρούμε ότι δεν φτάνει».

Για το αν υπάρχει θέμα προπονητή:

«Όχι, δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. Σε πολλά ματς ο Παναιτωλικός έχει δείξει άλλο πρόσωπο με πολύ καλή παρουσία της ομάδας. Αυτό σημαίνει ότι αν οι παίκτες παίζουν καλά, είναι καλοί και όταν δεν παίζουν φταίει ο προπονητής;»

Κλείνοντας άφησε και μία νότα αισιοδοξίας:

«Θα πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι, να βλέπουμε ψηλά αγωνιστικά και βαθμολογικά. Αλλιώς είναι σαν να το παρατάμε. Αν το πάρει κανείς αντικειμενικά, δεν είμαστε σε τέτοια θέση που να πούμε ότι χάσαμε το παιχνίδι. Εξαρτιόμαστε, όμως, από το πώς θα παίξουν οι παίκτες που έχουμε στο δυναμικό μας. Πιστεύω ότι με λίγη προσπάθεια θα ξεπεράσουμε τις αδυναμίες που έχουμε και να πάμε μπροστά».

Keywords
Τυχαία Θέματα