Έξω Σιαλμάς, μέσα Φουρτάδο, Κοντοές

10:52 17/8/2012 - Πηγή: AEK365

Το τέλος του Δημήτρη Σιαλμά από την ΑΕΚ στην ουσία γράφεται, διαβάζοντας κανείς την αποστολή που ανακοίνωσε ο Βαγγέλης Βλάχος για το αυριανό φιλικό με την Παναχαϊκή στην Πάτρα. Απ' αυτή απουσιάζει ο Έλληνας επιθετικός (αν και προπονήθηκε κανονικά και σήμερα), όπερ σημαίνει ότι το τέλος του από την ΑΕΚ είναι δεδομένο. Αντίθετα, κανονικά

στην αποστολή όπως αναμενόταν βρίσκεται τόσο ο Φουρτάδο (θα πάρει και λίγο χρόνο συμμετοχής), όσο και ο Γιάννης Κοντοές. Ερωτηματικό ωστόσο αποτελεί ο αποκλεισμός του Τσαμουρλίδη.Η αποστολή για το φιλικό με την Παναχαϊκή, όπως την ανακοίνωσε ο προπονητής μετά το τέλος της πρωινής προπόνηση την Παρασκευή (17/8): Κωνσταντόπουλος, Αραμπατζής, Αρκούδας, Β. Βλάχος, Γροντής, Κοντοές, Κοτσαρίδης, Κουρέλλας, Κουτρουμπής, Λαγός, Μπουγαΐδης, Νικολιάς, Παπαδημητρίου, Παυλής, Ρίκκα, Σταματής, Φούντας, Φροξυλιάς, Γιάγκο, Φουρτάδο.
Από εκεί και πέρα στο σημερινό πρόγραμμα ο Αινείας Καλογέρης υπέστη αιμάτωμα στον γλουτό και δεν ολοκλήρωσε την προπόνηση, ενώ ο Ρότζερ Γκερέιρο έκανε ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης υπό τις οδηγίες του κ. Πανταζή. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές γυμνάστηκαν κανονικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα