Εξηγήσεις Δημητρέλου για τον Βλάχο

13:04 2/3/2012 - Πηγή: AEK365

Ορατός είναι εδώ και καιρό ο κίνδυνος να χάσει η ΑΕΚ τον Κωνσταντίνο Βλάχο μέσα από τα χέρια της, εξαιτίας των 30.000 ευρώ που δεν έδωσε τον Γενάρη στο Γαλάτσι και της φορολογικής ενημερότητας που έχασε εξαιτίας Αδαμίδη. Η ΑΕΚ πέταξε λοιπόν μία τεράστια ευκαιρία χωρίς να κάνει τα... λογικά για να «δέσει» ένα μεγάλο ταλέντο της, που εδώ και μερικές ημέρες δοκιμάζεται στη Μίλαν. Σήμερα σε δημοσίευμα τονιζόταν ότι αυτές τις 30.000 ευρώ σκοπεύει να βάλει ο Χάρης Οικονομόπουλος.

Σε επικοινωνία όμως που είχαμε με τον Ανδρέα Δημητρέλο για το συγκεκριμένο θέμα μας ξεκαθάρισε ότι αυτά τα χρήματα έχουν ήδη δοθεί, όχι από τον Χάρη Οικονομόπουλο, αλλά από τους Supporters. «Αυτά τα λεφτά έχουν μπει από τους Supporters από την προηγούμενη εβδομάδα. Τα έχουμε αυτά τα χρήματα», εξηγεί ο πρόεδρος της ΠΑΕ στο aek365, ωστόσο σημειώνει πως τα πράγματα δεν είναι και τόσο απλά, αφού διανύουμε μη μεταγραφική περίοδο και ο παίκτης δεν μπορεί να υπογράψει τώρα επαγγελματικό συμβόλαιο αλλά το καλοκαίρι:

«Δυστυχώς χάσαμε τη φορολογική ενημερότητα, δεν είμαστε σε μεταγραφική περίοδο και πρέπει να περιμένουμε ως το καλοκαίρι για να υπογράψει ο Βλάχος επαγγελματικό συμβόλαιο». Τι σκοπεύει να κάνει η ΑΕΚ από εδώ και πέρα για να μη χάσει τον παίκτη, ο οποίος έχει το δικαίωμα σε όποια ομάδα του κάνει πρόταση επαγγελματικής συνεργασίας να συμφωνήσει από τώρα για το καλοκαίρι; Ο Ανδρέας Δημητρέλος τονίζει: «Περιμένουμε τον παίκτη να γυρίσει τις επόμενες ημέρες από την Ιταλία όπου δοκιμάζεται στη Μίλαν, να τον καλέσουμε σε συζήτηση μαζί με τον πατέρα του και να του προτείνουμε να υπογράψουμε ένα ιδιωτικό συμφωνητικό - με τον πατέρα του να βάζει την υπογραφή του, αφού ο Βλάχος είναι ανήλικος. Έπειτα να βάλουμε αυτά τα χρήματα και φυσικά να περιμένουμε την 1/7 για να υπογράψει και ο μικρός επαγγελματικό συμβόλαιο. Το παρακολουθούμε το θέμα πολύ στενά. Μαζί με τον Βλάχο είναι στην Ιταλία και ο κ. Στασινόπουλος».

Keywords
Τυχαία Θέματα