Έξαλλος ο Κοντοές!

17:23 24/9/2012 - Πηγή: AEK365

Στα 26 του είναι ένας από τους πιο έμπειρους παίκτες στο ρόστερ της ΑΕΚ. Στην χθεσινή 11άδα ήταν σίγουρα o πιο έμπειρος… Ο Γιάννης Κοντοές προσπάθησε να βοηθήσει την Ένωση από την αριστερή πλευρά τόσο αμυντικά, όσο και επιθετικά αλλά χάθηκε μέσα στην γενική μετριότητα της ΑΕΚ στο Γεντί Κουλέ. Ο 26χρονος αμυντικός μετά το τέλος του ματς και της τρίτης ήττας της Ένωσης σε τέσσερις αγωνιστικές ήταν έξαλλος… Και το έδειξε μέσα στο πούλμαν μετά το τέλος του αγώνα.

Ο Κοντοές ήταν έξαλλος με την εμφάνιση της ομάδας του και με τα πάρα πολλά λάθη που έγιναν, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Εκεί που η ΑΕΚ έδωσε το δικαίωμα στον ΟΦΗ δίχως να έχει τις ευκαιρίες για γκολ, να βάλει δύο τέρματα από το σημείο του πέναλτι. Ο έμπειρος αμυντικός «έβραζε» για την εικόνα της ΑΕΚ στο ματς και για το ότι για ακόμη ένα ματς χάνονται βαθμοί ενώ ο αντίπαλος δεν είναι πολύ καλύτερος…

Βεβαίως, υπήρχε και η ένταση από το ματς για αυτό και ο Κοντοές ήταν έξαλλος και το έδειχνε, αλλά άπαντες στην ΑΕΚ τώρα πρέπει να ηρεμήσουν να δουν τα λάθη τους και να δώσουν τα πάντα στο ματς του Σαββάτου στην Νέα Σμύρνη κόντρα στον Πανιώνιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα