Έξαλλοι στην Λεβερκούζεν με Ντόρτμουντ

21:01 23/5/2013 - Πηγή: AEK365

Ο αθλητικός διευθυντής της Μπάγερ Λεβερκούζεν ξεσπάθωσε αφού θεωρεί ότι η κίνηση της Ντόρτμουντ να πάρει τον Παπασταθόπουλο την ώρα που η ομάδα του είχε συμφωνήσει σε όλα με την Βέρντερ ήταν unfair.

"Εμείς είχαμε συμφωνήσει σε όλα με τον παίκτη της Βέρντερ αλλά τώρα ο Σωκράτης μας έριξε άκυρο και προτίμησε τη Ντόρτμουντ. Πριν από μερικές εβδομάδες οι άνθρωποι της Ντόρτμουντ έκαναν λόγο για προσβολή για τον τρόπο που η Μπάγερν πλήρωσε την ρήτρα και απέκτησε από την ομάδα τους τον Μάριο Γκέτσε. Τώρα έκαναν το ίδιο ακριβώς

πράγμα με τον Σωκράτη, η στάση τους είναι υποκριτική γιατί μετά την πώληση του Γκέτσε βρήκαν τα λεφτά για να κάνουν μετεγγραφές."

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο εκτελεστικός διευθυντής της Μπάγερ, Βόλφγκανγκ Χολτσχόιζερ: "Η ιστορία αυτή με τον Σωκράτη είναι πολύ δυσάρεστη. Ο κύριος Βάτσκε και οι ακόλουθοί του παραπονιόντουσαν για τον Γκέτσε και τον τρόπο που τον πήρε η Μπάγερν και στη συνέχεια μας έκαναν μαθήματα αλληλεγγύης. Ολοι στην πιάτσα γνώριζαν πως είχαμε συμφωνήσει με τον Σωκράτη."

Keywords
Τυχαία Θέματα