Εβρά: Είναι ντροπή το Europa League

12:06 8/12/2011 - Πηγή: AEK365

Για μόλις 3η φορά, στο Τσάμπιονς Λιγκ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποκλείστηκε στην φάση των ομίλων και θα συμμετάσχει πλέον στο Europa League κάτι που αποτελεί ντροπή όπως παραδέχτηκε ο Πατρίς Εβρά.

Σε δηλώσεις του μετά την... καταδικαστική ήττα από την Βασιλεία, ο αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τόνισε: "Ακόμη και αν πρόκειται για φιλικό παιχνίδι, κάθε φορά που φοράω την φανέλα της Γιουνάιτεντ θέλω να κερδίζω. Δίνω πάντα τον καλύτερο μου εαυτό και θέλω να κατακτώ

τρόπαια. Το Europa League είναι ντροπή. Παίζω στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και αγωνίζομαι στην κορυφαία διοργάνωση, ωστόσο, πρέπει να σεβαστώ και το γεγονός ότι ορισμένοι ποδοσφαιριστές φοράνε την φανέλα της ομάδας και ονειρεύονται απλά να παίξουν για τον σύλλογο, σε οποιαδήποτε διοργάνωση".

Για τον αποκλεισμό, ο Εβρά δήλωσε: "Αισθάνομαι ότι θα ξυπνήσω και θα δω ότι έχουμε προκριθεί. Νιώθω ότι βρίσκομαι σε όνειρο. Δυστυχώς όμως δεν είναι έτσι. Είναι η πικρή αλήθεια. Έπρεπε να έχουμε ξυπνήσει νωρίτερα και να μην επιτρέψουμε να κριθεί η πρόκριση στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων".

Keywords
Τυχαία Θέματα